8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Як зробити базовий макіяж: лайфхаки для початківців
Як зробити базовий макіяж: лайфхаки для початківців

Як зробити базовий макіяж: лайфхаки для початківців

Ніколи не пізно почати цікавитись макіяжем, переконують експерти у сфері краси. Але вирушати у цю подорож завжди варто з базового мейкапу – він підходить для більшості ситуацій та не дуже складний у виконанні.

Якщо ви хочете швидко опанувати базовий макіяж, вам варто дізнатись про кілька лайфхаків, які допоможуть швидко розібратись з потрібними продуктами та прийомами їх нанесення. OBOZ.UA розповідає детальніше.

Рум’яна, як ідеальний продукт для різних цілей

Покладіть у свою косметичку кремові рум’яна, адже вони допоможуть не тільки освіжити обличчя, але й зробити макіяж очей та губ і не помилитись при цьому з підбором відтінків. Рум’янами можна малювати кольорові стрілки на повіках і використовувати їх замість помади.

Скотч, якщо ви не набили руку у малюванні рівних ліній

Часто новачки переживають, що не впораються із малюванням рівних стрілок чи брів. На допомогу прийде косметичний скотч. Відріжте приблизно 3 см стрічки. Приклейте її на повіко під таким кутом, яку стрілку хочете в результаті отримати. Нанесіть підводку для очей вздовж лінії стрічки. Акуратно зніміть скотч. Так само можна скотчем формувати ідеальну брову. І навіть допомагати собі в оформленні губ.

Консилер для правильного оформлення брів

Використовуйте консилер, щоб приховати волоски, що вибилися, і ваші брови матимуть чудовий вигляд протягом усього дня. Пензлем або пальцем нанесіть легкий шар консилера під брову та розтушуйте його. Цей лайфхак для макіяжу також допоможе легко сформувати потрібну вам арку і чіткіше виділити її.

Сироватка для вій для яскравого погляду

Густіші вії та брови зроблять будь-який образ більш вдалим. Навіть якщо ви взагалі не носите макіяж. Тому сироватка для вій, яка допомагає доглядати за волосками, точно стане вам у нагоді. Обираючи продукт, зверніть увагу – чи годиться він одразу і для брів і для вій, чи потрібно купувати дві окремі сироватки. З часом такі продукти роблять волоски у цій зоні довшими і вони починають рости густіше.

Туш для вій, як основа базового макіяжу

Інколи буває достатньо нанести трошки туші на вії, щоби суттєво поліпшити свій зовнішній вигляд. Обирайте залежно від ефекту, якого ви хочете досягти – збільшення довжини чи об’єму, закручення чи розділення. Якщо у вас сльозяться очі чи надворі волога погода, зверніть увагу на водостійку туш. Але в такому разі подбайте і про засіб для її зняття.

Олівець для брів для кращого результату

Серед безлічі продуктів для макіяжу брів олівець є найбільш універсальним вибором. Підберіть продукт, який найбільше відповідає вашому природному кольоротипу. Добре загостріть грифель і промалюйте ним волоски, яких бракує для ідеальної форми арки. Все, що залишиться, це закріпити брови прозорим гелем.

Раніше OBOZ.UA розповідав, як наносити тональну основу без помилок.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом