7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Як зробити сирники ідеально круглої форми: знадобиться тарілка
Як зробити сирники ідеально круглої форми: знадобиться тарілка

Як зробити сирники ідеально круглої форми: знадобиться тарілка

Ідея приготування ідеальних сирників, які не розпадаються на сковорідці, опублікована на сторінці фудблогера Алекса Міля (mil_alexx) в Instagram.

Інгредієнти на одну порцію:

  • кисломолочний сир – 280 г
  • жовток одного яйця
  • замінник цукру – 30 г
  • ванільний цукор – 5 г
  • маленька дрібка солі
  • борошно рисове – 40 г
  • для смаження топлене масло ГХІ

Спосіб приготування:

1. В миску викласти всі інгредієнти для сирникі.

2. Вмішати всю масу руками.

3. Розкотити її по поверхні в ковбаску, яку нарізати на декілька рівних частин 6-10, залежно від розміру.

4. Присипати поверхню борошном і, за допомогою тарілки, надати ідеально круглу форму, кілька разів перевертаючи.

5. Смажити на мінімальному вогні.

6. Для максимальної користі найкраще для смаження обирати масло ГХІ, злегка змастивши ним поверхню сковорідки.

7. Смажити по 2 хвилини з обох боків до золотистості.

8. Подавати з ягодами і медом

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Сирники з родзинками та манкою
  • Сирники з яблуками в духовці
  • Сирники з родзинками
Источник материала
Поделиться сюжетом