7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Ірина Сопонару вперше показала фото з таємного весілля з чоловіком-іноземцем: "Ми тепер сім'я"
Ірина Сопонару вперше показала фото з таємного весілля з чоловіком-іноземцем: "Ми тепер сім'я"

Ірина Сопонару вперше показала фото з таємного весілля з чоловіком-іноземцем: "Ми тепер сім'я"

Акторка пригадала казкову атмосферу свята.

Зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару, яка нещодавно розповідала подробиці свого весілля з коханим-іноземцем Різом, захопила прихильників фото з урочистості.

Як відомо, весілля пара зіграла таємно й лише через декілька тижнів повідомила про свій новий статус. Після одруження зірка у фотоблогу поділилася низкою атмосферних фото зі святкування. Зокрема, на зображеннях можна помітити одразу декілька образів молодят. Так, спочатку Ірина постала у довгій білій сукні з веляном, а згодом змінила її на коротшу версію нюдового кольору.

Також у Мережі з'явилися кумедні фото чоловіка акторки Різа. Обранець Сопонару обрав витончений чорний костюм і доповнив його бутоньєркою. Також подружжя похизувалося своїм триярусним весільним тортом, прикрашеним солодкими декораціями у формі кульбаб, й першим танцем в оточенні димових спецефектів.

Підписуючи світлини, Ірина щиро подякувала всім захисникам і захисницям України та організаторам за можливість провести свято в одному з київських готелів у компанії найближчих.

"Ну що ж, цей день позаду. І ми тепер сімʼя! Хочемо подякувати всім, хто доклав душу і серце, щоб наш день був неймовірним. По-перше, хочемо подякувати нашим захисникам та захисницям, адже саме завдяки вам, наше свято, мало нагоду статися", - зазначила Ірина Сопонару.

  • 42-річна Валентина Хамайко вийшла заміж після 18 років стосунків і показала фото зі свого весілля
  • Руслан Ханумак уперше зізнався, як під час війни він виїхав з України та хто йому допоміг
  • Ірина Білик захопила рідкісними фото з 8-річним сином-красенем і розчулила його особливим зізнанням
Источник материала
Поделиться сюжетом