8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Киянин стрибнув з поїзда, сподіваючись незаконно перейти кордон
Киянин стрибнув з поїзда, сподіваючись незаконно перейти кордон

Киянин стрибнув з поїзда, сподіваючись незаконно перейти кордон


План не спрацював: чоловік не тільки не дістався кордону, а й міг загинути. Прикордонники виявили його зі зламаною ногою й розбитою головою

Прикордонники Львівського загону виявили за два кілометри від кордону з Польщею поблизу залізничної колії 34-річного киянина з розбитою головою й зламаною ногою – чоловік мав намір незаконно перетнути кордон, але його план дав збій. Про це у п’ятницю, 5 липня, в Держприкордонслужбі.

Повідомляється, що чоловік травмувався, стрибнувши з поїзда Київ  Чоп. У нього був квиток до Ужгорода, але він  вирішив випробувати долю й вистрибнув на Львівщині.

“Він розповів, що під час планування свого маршруту користувався порадами та вказівками, отриманими в одному з телеграм-каналів. Згідно з інструкціями, киянин узяв із собою спальник, каремат, трекінгові кросівки, теплі речі, дощовик, складний ніж, мотузку, сірники та їжу. Втім, скористатися речами не встиг”, – йдеться в повідомленні.

Прикордонники викликали до втікача карету швидкої допомоги, але за спробу порушення кордону притягнули чоловіка до адміністративної відповідальності.

Нагадаємо, найбільше українців призовного віку гине, перепливаючи річку Тиса на Закарпатті. Від початку повномасштабного вторгнення Росії прикордонники знайшли понад 30 тіл потопельників у водах Тиси. 



Теги по теме
пограничники
Источник материала
Поделиться сюжетом