Кулінарна магія: як приготувати найсмачніші фаршировані кабачки
Кулінарна магія: як приготувати найсмачніші фаршировані кабачки

Кулінарна магія: як приготувати найсмачніші фаршировані кабачки

Якщо ви у пошуках, що приготувати з кабачків, скористайтеся цим рецептом. Овочі вийдуть ситні та такі соковиті.

Фаршировані кабачки

  • Час: 1 година
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. Кабачки помийте, обсушіть і розріжте уздовж навпіл.
  2. Кожну половинку надріжте по всій довжині по центру ножем на хрестики, потім ложкою вийміть надрізану м'якоть.
  3. Відкладіть м’якоть і викладіть видовбані половинки цукіні на деко, застелене папером для випікання.
  4. Посоліть і поставте в розігріту до 200 градусів духовку на 10 хвилин.
  5. Тим часом обсмажте на сковороді на столовій ложці оливкової олії нарізану цибулю, додайте тертий часник і м’якоть кабачка.
  6. Смажте приблизно 3 хвилини, відсуньте в сторону і додайте столову ложку оливкової олії та м’ясо.
  7. Смажте все близько 7 хвилин, додайте сіль, перець і спеції, перемішайте тільки тоді, коли м'ясо повністю обсмажиться.
  8. Отриманою начинкою заповніть порожнини в запечених кабачках.
  9. Викладіть помідори та посипте тертим сиром.
  10. Поставте в розігріту до 200 градусів духовку на 10 хвилин.
Источник материала
Поделиться сюжетом