7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Макіяж після 40: які правила назавжди змінять вашу рутину
Макіяж після 40: які правила назавжди змінять вашу рутину

Макіяж після 40: які правила назавжди змінять вашу рутину

З роками наша шкіра змінюється, наприклад, з’являються зморшки та втрачається пружність. Тому макіяж, який пасував жінкам в 20-30 років, вже не буде мати гарний та органічний вигляд після 40.

На щастя, є методи, що допоможуть підкреслити природну красу, не створюючи штучного ефекту. Відомий візажист Вінсент Окендо, який робив макіяж для дорослих жінок на показі шоу Batsheva, поділився деякими секретами.

Підготовка шкіри

Не рідко жінки пропускають етап підготовки шкіри. Але зволоження та приведення обличчя в тонус відіграє ключову роль в створенні гарного макіяжу. Тому передусім нанесіть зволожувальний крем та зробіть легкий масаж. Після цього косметичні засоби будуть краще наноситися та лягати рівномірно.

Але пам’ятайте, що тип шкіри в усіх різний, тому варто підібрати доглядову косметику, що підійде саме вам.

Відкрийте погляд підводкою

Будь-хто може створити трендовий макіяж котячих очей. На заваді не стануть навіть маленькі очі та навислі повіки.

Під час нанесення підводки або олівця тримайте очі відкритими, а підборіддя рівним. Проведіть діагональну лінію від зовнішнього кута ватерлінії до верхньої частини вуха, а потім назад до лінії верхніх вій. Потім розтушуйте лінію на віях та нанесіть туш.

Напівпрозора пудра

Існує стереотип про те, що пудра має поганий вигляд на сухій або текстурованій шкірі. Проте сучасні косметичні засоби не важкі та не містять тальк, тому не псують зовнішній вигляд макіяжу.

Після того, як ви нанесли рідку або кремову основу, варто обов’язково нанести напівпрозору пудру, щоб закріпити тон. Інакше ваші рум’яна можуть здаватися тьмяними або будуть забиватися в зморшки та погано триматися на обличчі.

Рум’яна

Рум’яна можуть допомогти вам досягнути ефекту ліфтингу. Почніть наносити їх біля центру вуха, потім розтушуйте його до скронь через вилиці та зрештою опустіться до яблук щік.

Брови

Зміна форми брів може змінити все ваше обличчя. Це не означає, що вам потрібно сильно вищипувати їх або малювати нові дуги. Просто за допомогою світло-коричневого олівця підійміть їх та подовжіть зовнішній кут брів. Це зробить ваш погляд візуально більш відкритим, а обличчя свіжим.

Раніше OBOZ.UA розповідав про те, як вдосконалити свої навички та навчитися наносити підводку для очей як профі.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом