8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Марк Цукерберг експериментує з багатозадачністю Quest VR
Марк Цукерберг експериментує з багатозадачністю Quest VR

Марк Цукерберг експериментує з багатозадачністю Quest VR

Марк Цукерберг оголосив у середу, що версія 67 Horizon OS розгортається з експериментальною функцією, яка дозволяє власникам Quest виконувати багато завдань одночасно з шістьма віртуальними вікнами. Після ввімкнення (перейшовши до «Налаштувань», потім «Експериментально» та ввімкнувши його), ви зможете закріпити три вікна в тому, що Meta називає «шарнірним» макетом, вільно розміщуючи та змінюючи розмір до трьох, де завгодно.

Ця функція доступна в Quest Pro , Quest 2 і Quest 3 , але вона особливо приємна в Quest 3, коли ви використовуєте її в режимі змішаної реальності. Підтримка доповненої реальності схожа на досвід Apple Vision Pro . З додатковими вікнами власники квестів тепер мають більше можливостей і, згідно з повідомленнями , можливість відійти далі, не втрачаючи вікон.

Також є кнопка «Theatre View», яка швидко виділяє та збільшує будь-яке вікно, затемнюючи інші. Він працює з браузером, відеоплеєром та іншими двовимірними програмами та вікнами в ОС Horizon.

Meta також додала новий розділ Horizon Feed, який висвітлює вміст від обраних творців, як-от A Wolf in VR та SteveKnows . Він позиціонується як більш товариський підхід до відкриття нових програм та ігор. Ви зможете лайкати публікації та ділитися ними з друзями.

Зображення: мета

Інші зміни, які з’являться у версії 67, включають введення тексту пальцем для полегшення введення тексту, сканування QR-коду для налаштування доступу до Wi-Fi (доступно лише на Quest 3), покращення продуктивності відстеження погляду на Quest Pro та можливість установлювати тривалість для Режим «Не турбувати». Продовжуйте перевіряти, якщо ви не бачите оновлення відразу, оскільки Meta каже, що це поступове впровадження.

Источник материала
Поделиться сюжетом