8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Новий Citroen SpaceTourer вже прямує в Україну: оголошено перелік версій та ціни
Новий Citroen SpaceTourer вже прямує в Україну: оголошено перелік версій та ціни

Новий Citroen SpaceTourer вже прямує в Україну: оголошено перелік версій та ціни

Великий вен Citroen SpaceTourer завжди був взірцем простору, комфорту, зручності для пасажирів – це ідеальний варіант для перевезення великої родини або використання у якості корпоративного бізнес-шатла. Відсьогодні в Україні запускається новий Citroen SpaceTourer: він не втрачає жодного з досягнень попередників та, водночас, додає власні переваги.

Адже відтепер новий Citroen SpaceTourer вирізняється ще більш привабливим та продуманим дизайном: передня частина кузова отримала фари з характерним «світловим підписом» бренду, між ними встановлено змінений логотип Citroen в овальному контурі, а новий передній бампер додатково підкреслює міцність конструкції та забезпечує надійний захист від дрібних пошкоджень. Крім того, SpaceTourer став більш технологічним та зручним – усе завдяки надсучасній мультимедійній системі з 10-дюймовим дисплеєм з підтримкою бездротового з’єднання Android Auto та Apple Car Play, розширеному переліку ніш та тримачів для дрібних речей, а також покращеним матеріалам оздоблення салону. Дізнайтесь більше про новий Citroen SpaceTourer, що вже прямує в Україні та доступний для попередніх замовлень у офіційних дилерів.

Новий Citroen SpaceTourer: усе на максимум

SpaceTourer впевнено тримає статус флагмана серед універсальних багатомісних легкових автомобілів Citroen в Україні, що знаходить своє підтвердження у пропозиції виключно максимального варіанту моделі – з подовженим кузовом L3 та найбільш потужним турбодизельним двигуном 2.0 BlueHDi 177.

SpaceTourer з кузовом L3 має найбільші габарити в лінійці моделі: довжина 5331 мм означає максимальний простір та комфорт посадки для пасажирів, а також максимальний об’єм багажника – від 1300 літрів до вражаючих 4900 літрів (за умови складених сидінь другого/третього рядів). Водночас, ширина кузова на рівні 1920 мм демонструє оптимальний компроміс між бажанням достягнути внутрішнього простору та зручності керування на тісних міських вулицях, а висота кузова 1935 мм означає можливість доступу на підземні паркінги.

Використання найбільш потужного в лінійці моделі турбодизельного двигуна 2.0 BlueHDi 177 забезпечує достатній запас динаміки навіть з урахуванням повного навантаження – адже під капотом приховано 177 к.с. потужності та 400 Нм крутного моменту. Варто відзначити, що двигун працює у парі з традиційною 8-ступеневою автоматичною коробкою перемикання передач, що гарантує максимальну легкість керування автомобілем та плавність руху і перемикання передач. Крім того, двигун оснащено системою S&S (Stop & Start), що гарантує можливість зменшення споживання пального – нормативне споживання пального складає лише 6,8 – 7,9 л на 100 км (у змішаному циклі, в залежності від версії автомобіля). Дізнайтесь більше про новий Citroen SpaceTourer на офіційному сайті.

Обирайте найкращу комплектацію та додавайте необхідні опції

Новий SpaceTourer доступний українським покупцям в одній з двох комплектацій, що максимально наповнені різноманітними системами для комфорту та безпеки під час подорожі. Створіть автомобіль, що максимально відповідатиме вашим потребам та запитам у конфігураторі.

Наприклад, SpaceTourer у виконанні Business пропонує наступне: системи ABS та ESP, круїз-контроль з обмежувачем швидкості, систему допомоги при рушанні на підйомі, фронтальні подушки безпеки, надувні шторки-подушки та бокові подушки безпеки попереду, підсилювач керма, двозонний клімат-контроль, додатковий кондиціонер для заднього ряду сидінь, додатковий підігрівач Webasto, підігрів сидіння водія та пасажира, підігрів керма, камеру заднього огляду та датчики паркування, оздоблення салону тканиною Curitiba Triton, другий та третій ряд сидінь – тримісний диван з можливістю складання в пропорції 1/3-2/3, мультимедійну система з 10-дюйовим дисплеєм і бездротовим підключенням Android Auto та Apple CarPlay, цифрову 10-дюймову панель приладів, світлодіодні фари EcoLED, сталеві 17-дюймові колісні диски та багато іншого.

У комплектації Shine додатково пропонує наступне: бокові подушки безпеки для передніх та задніх пасажирів, передні та задні датчики паркування, систему моніторингу «сліпих зон» дзеркал, пакет «Комфорт» (включає в себе дзеркало заднього огляду з електрохромним покриттям, безключовий доступ, електропривод стоянкового гальма, бездротову зарядку для смартфонів, систему Grip Control для допомоги на бездоріжжі), праві/ліві бокові двері з електроприводом та сенсором під заднім бампером для безконтактного відкривання або закривання дверей, оздоблення сидінь шкірою Claudia, другий та третій ряд сидінь – тримісний диван з окремими складаними спинками, сидіння водія та переднього пасажира з електричними регулюваннями положень та масажем спини, навігаційну систему, легкосплавні 17-дюймові колісні диски та багато іншого.

У якості опцій для SpaceTourer доступно наступне обладнання, в залежності від комплектації: пакет Lounge (включає в себе два окремих преміум-сидіння другого ряду та розкладний стіл в пасажирському відділенні), пакет Feel (включає в себе бокові сонцезахисні шторки, другий та третій ряд сидінь – тримісний диван з окремими складаними спинками, сидіння другого та третього ряду встановлені на рейках і мають поздовжнє регулювання тощо), пакет «Безпека+» (включає в себе адаптивний круїз-контроль, систему попередження про зміну смуги руху та асистент утримання смуги руху, розпізнавання втоми водія, систему попередження про можливість зіткнення та автоматичного екстреного гальмування, систему автоматичного перемикання фар SmartBeam тощо), панорамний 2-сенкційний дах з фіксованим склом та висувними шторками.

  • Вартість SpaceTourer BlueHDi 177 S&S АКП8 Business – від 1 769 200 гривень;
  • Вартість SpaceTourer BlueHDi 177 S&S АКП8 Shine – від 2 102 900 гривень;

Створюйте SpaceTourer власної мрії у конфігураторі Citroen на українському сайті або обирайте серед автомобілів, що вже доступні на складі імпортера та дилерів.

Купуйте легко завдяки програмі BuyEasy

Новий Citroen SpaceTourer може бути вашим навіть якщо немає повної суми для оплати, адже автомобіль можна придбати за фірмовими програмами фінансування BuyEasy. Фірмові програми фінансування BuyEasy реалізуються з провідними українськими банками, які гарантують найкращі умови для клієнтів: відсоткова ставка – від 0,01% річних, термін кредитування – до 7 років, мінімальний перший внесок – 20% від вартості автомобіля, швидкий розгляд заявки, прозорі умови фінансування, надійні страхові партнери. Та, звісно, повна підтримка офіційного імпортера Citroen в Україні: це означає можливість подачі документів безпосередньо в автосалоні, попередній розрахунок кредиту в онлайн-режимі тощо.

Бажаєте придбати новий Сitroen SpaceTourer серед перших в Україні? Тоді радимо звертатись до офіційних дилерів та оформити попереднє замовлення на автомобіль вже просто зараз!

Источник материала
Поделиться сюжетом