8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Помідори будуть солодкі, як мед: чим потрібно підживлювати плоди
Помідори будуть солодкі, як мед: чим потрібно підживлювати плоди

Помідори будуть солодкі, як мед: чим потрібно підживлювати плоди

Щоб помідори були не тільки красивими, а й солодкими, під час вирощування їх потрібно підживлювати певним чином.

Щоб виростити хороший урожай помідорів, потрібно дотримуватися низки важливих правил. А щоб плоди були не лише гарними й соковитими, а й мали солодкуватий присмак, рослини під час вирощування потрібно підживлювати спеціальним чином.

Що робити щоб помідори були солодкими? Для цього потрібне калійне підживлення, розповідає автор YouTube-каналу "Зелена Планета", який на своєму каналі дає поради про садівництво і городництво.

"Щоб помідори були не тільки гарні, а й солодкі, обов’язково у фазі молочної стиглості (це коли вони стають такими білими, восковими) потрібно давати калійне підживлення. Таке добриво може бути магазинним, або його можна зробити вдома з попелу, але удобрювати таким чином помідори потрібно обов’язково", - йдеться у відео.

Також автор каналу зазначив, що з такої фази в жодному разі не потрібно підливати томати – як в теплиці, так і на городі.

"Якщо будете так робити (використовувати калійне підживлення – ред.), то не важливо – чи то маленький чері, чи то здоровенний салатний томат – вони всі будуть добрі й солодкі, як мед. Це досвід майже 15 років вирощування томатів", - сказав автор відео.

Які рослини не можна вирощувати спільно/ Інфографіка: Главред

Вас також може зацікавити:

Источник материала
Поделиться сюжетом