8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Представниця Президента в Криму зустрілася з Наріманом Джелялом
Представниця Президента в Криму зустрілася з Наріманом Джелялом

Представниця Президента в Криму зустрілася з Наріманом Джелялом

Постійна Представниця Президента в Криму Таміла Ташева зустрілася з першим заступником голови Меджлісу кримськотатарського народу Наріманом Джелялом, нещодавно звільненим з російського полону.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Сьогодні сталася подія, про яку я мріяла з того самого моменту у вересні 2021 року, коли дізналася жахливу новину - мого друга, першого заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Нарімана Джеляла заарештували окупанти одразу після того, як він повернувся до рідного Криму з Києва, де взяв участь в інавгураційному Саміті Кримської платформи", - написала Ташева.

Вона розповіла, що в той день повідомлення про арешт Нарімана Джеляла викликало глибокий шок.

"Було важко повірити в це, адже ще зовсім недавно Наріман був в нашому офісі Представництва, пив зі мною каву, як в старі добрі часи, ділився думками та планами на майбутнє. Шок швидко змінився дією. Ми почали боротьбу одразу, як тільки дізналася про чергове свавілля окупантів. І продовжували боротися за його повернення до самого дня обміну", - додала представниця Президента в АРК.

Ташева зазначила, що портрет Нарімана Джтляла висів в її кабінеті усі ці роки, як "нагадування, заради чого ми працюємо, і чому не маємо права опускати руки".

"Я дякую кожному, хто важко працював заради звільнення наших людей. І звісно я дякую Наріману за стійкість та усе, що він зробив для України та нашого народу", - додала вона.

Як повідомлялося, 28 червня з російського полону повернули десятьох цивільних, серед них - Нарімана Джеляла, який був захоплений росіянами у Криму у 2021 році.

Раніше Укрінформ повідомляв, що родина звільненого з російського полону заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Нарімана Джеляла на шляху до України.

Фото: Таміла Ташева/ФБ

Источник материала
Поделиться сюжетом