8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Розсекречені нові моделі iPad: випуск вже незабаром
Розсекречені нові моделі iPad: випуск вже незабаром

Розсекречені нові моделі iPad: випуск вже незабаром

Розробник Ніколас Альварес виявив на серверах Apple ідентифікатори кількох моделей iPad, які компанія активно тестує.

Першим у черзі на оновлення у 2024 році стоїть базовий iPad 11-го покоління. Йому присвоєно ідентифікатори iPad15,7 та iPad15,8 для версій лише з Wi-Fi та з підтримкою стільникового зв’язку. Очікується, що ця модель працюватиме на чіпі A16.

Особливої уваги заслуговує iPad mini, анонс якого підтверджують ідентифікатори iPad16,1 та iPad16,2 для варіантів з Wi-Fi та стільниковим зв’язком. Інсайдери повідомляють, що ця модель отримає чіп A17, урізану версію A17 Pro, який використовується в iPhone 15 Pro.

Також було виявлено вісім ідентифікаторів, що стосуються лінійки iPad Pro, яку Apple нещодавно оновила. Ідентифікатори iPad15,3, iPad15,4, iPad15,5 та iPad15,6 відносяться до 11- та 13-дюймових моделей iPad Pro з чіпом Apple M3. Проте, Apple вирішила не використовувати цей чіп і випустила планшети з M4.

Ідентифікатори в діапазоні від iPad17,1 до iPad17,4, ймовірно, належать до моделей iPad Pro з чіпами M5, які очікуються наступного року.

Передбачається, що базовий iPad та iPad mini будуть представлені на одній з осінніх презентацій Apple, а iPad Pro з чіпом M5 з’явиться не раніше наступного року, якщо його випуск не буде скасовано.

Источник материала
Поделиться сюжетом