8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Samsung оголосила про припинення оновлень ПЗ для Galaxy A21s
Samsung оголосила про припинення оновлень ПЗ для Galaxy A21s

Samsung оголосила про припинення оновлень ПЗ для Galaxy A21s

Настав той день, коли оновлення для одного з найпопулярніших телефонів Samsung Galaxy A останніх років більше не будуть доступні. У публікації на своєму офіційному сайті підтримки компанія з Сувона повідомила, що Samsung Galaxy A21s більше не отримуватиме нових виправлень безпеки Android.

Тому, якщо у вас є смартфон Samsung Galaxy середнього класу, випущений у 2020 році, і ви досі ним користуєтеся, рекомендуємо вам перейти на одну з нових моделей, які ще підтримуються брендом.

Samsung випустила Galaxy A21s у травні 2020 року з Android 10 і оболонкою One UI 2.0, обіцяючи дві нові версії Android та оновлення безпеки протягом чотирьох років.

Після оновлення до Android 11 з One UI 3.0 у 2021 році та Android 12 з One UI 4.1 у 2022 році, Samsung Galaxy A21s досяг свого чотирирічного ювілею у травні минулого року, що означає припинення підтримки програмного забезпечення для цієї моделі.

Останнє оновлення безпеки для Samsung Galaxy A21s, випущене у травні 2024 року, виправило майже 50 проблем з безпекою та конфіденційністю, усунуло ряд помилок інтерфейсу, виявлених у попередніх версіях One UI, а також підвищило продуктивність та стабільність роботи пристрою.

Якщо ви один із тих користувачів, які досі використовують Samsung Galaxy A21s, слід знати, що з цього моменту ваш смартфон більше не буде захищений від нових загроз. Тому рекомендуємо встановити неофіційну сумісну прошивку з актуальнішими патчами безпеки або придбати новий смартфон, який буде отримувати оновлення безпеки протягом кількох років.

Источник материала
Поделиться сюжетом