8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Що приготувати з кабачків за 20 хвилин: варіант швидкої вечері
Що приготувати з кабачків за 20 хвилин: варіант швидкої вечері

Що приготувати з кабачків за 20 хвилин: варіант швидкої вечері

Якщо часу на приготування їжі немає – можна зробити страву з кабачків за 20 хвилин. Овочі потрібно протушкувати з куркою та помідорами, а також додати крем-сир і сметану. В готовому вигляді таке поєднання можна використовувати як підливку до каші, картоплі або макаронів.

Ідея приготування тушкованих кабачків з курячим філе на сковорідці опублікована на сторінці фудблогерки Марії Тишик (mariiatishik) в Instagram. Страва виходить ситною та бюджетною.

Інгредієнти:

  • куряче філе – 300 г
  • кабачок – 300 г
  • помідор – 200 г
  • сметана – 100 г
  • крем-сир – 100 г
  • сіль, перець, спеції – за смаком
  • часник – 3 зубчика
  • олія – 1 ст.л.
  • твердий сир – 50 г
  • зелень для подачі

Спосіб приготування:

1. На сковорідку влити олію.

2. Додаємо куряче філе, нарізане невеликими шматочками, сіль, перець, спеції за смаком.

3. Смажити до готовності на середньому вогні періодично перемішуючи.

4. Кабачок натерти на корейську тертку.

5. Викласти на сковорідку.

6. Викласти туди ж нарізані кубком помідори.

7. Тушкувати під кришкою до готовності, періодично помішуючи.

8. Додати сметану та крем-сир.

9. Перемішати, вичавити часник.

10. Тушкувати ще 2 хвилини.

11. Зверху натерти сир на дрібному терку і зелень.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Пряні мариновані кабачки
  • Мариновані кабачки з петрушкою і кетчупом
  • Кабачки в клярі
Источник материала
Поделиться сюжетом