7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Tesla Cybetruck перетворили на будинок на колесах
Tesla Cybetruck перетворили на будинок на колесах

Tesla Cybetruck перетворили на будинок на колесах

Електричний пікап Tesla Cybetruck отримав новий аксесуар. Його запропонував стартап із США Cybertruck Co. Йдеться про спеціальний модуль, який перетворює електрокар на будинок на колесах.

Як розповіли в Cybertruck Co, модуль виготовлений з алюмінію та композитних матеріалів. Він займає майже всю верхню частину електрокара та досить легко монтується. Ділиться він на дві частини, верхня з яких може підніматися, перетворюючись на комфортне спальне місце для двох людей. Вікна в конструкції виготовлені з полікарбонату, а намет – із синтетичної тентової тканини.

Наголошується, що вся конструкція важить близько 136 кг. У наметі стелиться матрац із піни з ефектом пам’яті товщиною 77 мм та розмірами 1219 x 2235 мм. Коли намет на даху закритий, дизайн модуля схожий на той, що рекламується Space Campers. Також на даху встановили додаткову світлову балку.

Cybertruck Co заявили, що модуль для електричного пікапа буде доступний до покупки на офіційному сайті стартапу через два тижні за ціною від 1500 доларів. Термін постачання – 30 днів.

/
Теги по теме
Tesla
Источник материала
Поделиться сюжетом