![У 10 разів смачніші, ніж гриби: приготуйте фантастичні мариновані баклажани](https://thumbor.my.ua/kHER41ZOyItL-xuMo06LoGDHSM8=/800x400/smart/filters:format(jpeg)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F36e0d5cc3a63edb0d09476f1e930d678.jpg)
У 10 разів смачніші, ніж гриби: приготуйте фантастичні мариновані баклажани
Такі баклажани сподобаються навіть тим, хто не любить цей овоч. Обов'язково збережіть цей рецепт.
Мариновані баклажани
- Час: 10 хвилин + 1 година
- Порцій: 4
Дивіться, як маринувати баклажани: відео
Приготування:
- Баклажани наріжте на великі кубики. Обсмажте на добре розігрітій пательні на олії до золотистості.
- Для маринаду змішайте подрібнену цибулю і натріть туди часник. Влийте олію та оцет, всипте цукор і сіль та перемішайте.
- Маринад змішайте з підсмаженими баклажанами та за бажанням додайте коріандр.
- У кінці додайте подрібнений кріп і залиште в холодильнику мінімум на 1 годину, а краще – на ніч.