8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У Краснодарському краю могли уразити військовий аеродром: звідти ворог б'є "Шахедами"
У Краснодарському краю могли уразити військовий аеродром: звідти ворог б'є "Шахедами"

У Краснодарському краю могли уразити військовий аеродром: звідти ворог б'є "Шахедами"

Про це запевняють російські телеграм-канали, пише 24 Канал. Зазначається, що регіон атакували не лише безпілотники, а і як мінімум 2 ракети. Напередодні в телеграм-каналі "OSINT з Гарбузом" зазначили, що по території військового аеродрому (Казарми й склади) щонайменше 2 прильоти БпЛА в Приморсько-Ахтарську.

У Краснодарському краю під атаку міг потрапити військовий аеродром

Зазначається, що крім попадання в аеродром, у Приморсько-Ахтарську було потрапляння в електропідстанцію, у частини абонентів виникли перебої з електрикою. Крім цього, як раніше вже повідомив губернатор, потрапляння зафіксовано до житлового будинку. 6 людей поранено, є 1 загиблий.

За даними місцевих пабліків, російське оборонне відомство відзвітувало про збиття 14 безпілотників, змовчавши про ракети та про попадання по військовому аеродрому та в електропідстанцію у Краснодарському краї.. Не повідомила про це і місцева влада.

Українські OSINT-дослідники кажуть, що Приморсько-Ахтарськ – це один з районів пусків ударних дронів-камікадзе типу "Шахед", якими Росія часто атакує українські міста, обстрілюючи цивільну інфраструктуру.

Згідно з оприлюдненою інформацією, на аеродромі дислокується 960-й гвардійський штурмовий авіаційний полк в/ч 75387, що входить до складу 1-ї гвардійської змішаної авіадивізії 4-ї гвардійської армії ВПС та ППО. На озброєнні полку є штурмовики Су-25, Су-25УБ та Су-25СМ3.

До слова, за даними ЗМІ, у Ростовській областідрон збив російський гелікоптер. Екіпаж зміг здійснити посадку, але літальний апарат серйозно пошкоджений. Вертоліт виявили місцеві фермери. Пілоти просто кинули його посеред поля.

Теги по теме
Россия
Источник материала
Поделиться сюжетом