7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У закинутому гаражі виявили справжній автомобільний скарб
У закинутому гаражі виявили справжній автомобільний скарб

У закинутому гаражі виявили справжній автомобільний скарб

Цей автомобільний скарб знайшов дослідник-урбаніст Колін Ходсон у незамкненому сараї. Хроніку своїх пригод він веде на ютуб-каналі Bearded Explorer.

Покинутий сарай у Британії ховав безцінну колекцію автомобілів

Складно уявити, але він натрапив на майже 40 рідкісних і цінних автомобілів, серед яких був і унікальний італійський спорткар. Колін навмисно не публікував відео, поки не переконався, що автомобілі знову надійно зачинені через їхню величезну цінність.

Він розповів, що був абсолютно приголомшений знахідкою:

Від старого боліда Формули-1 до Frazer Nash – одного з двох коли-небудь зроблених! – а потім до єдиного у своєму роді Nardi Silver Ray.

Silver Ray, перший італійський автомобіль з американським двигуном V8, вважають єдиним зразком такого роду у світі. І якимось чином він потрапив до рук британського колекціонера, що, схоже, забув про нього.

В іншому місці покинутого сараю, який майже повністю похований заростями кропиви, стояли Aston Martin, Bentleys, Ferrari, BMW, Mercedes, Alfa Romeo, Lancia та ще "деякі машини, про які я ніколи раніше не чув", як зізнався дослідник. Колін називає це "найбільшим відкриттям у своїй кар'єрі".

Одна з найбільших автознахідок у сараї – 37 рідкісних машин: дивіться відео The Bearded Explorer

Цікаво, що зовні будівля має ознаки занедбаності, але всередині – за винятком кількох павутинок – автомобілі стояли в основному в задовільному стані. А перед одним з автомобілів музейного класу лежав набір інструментів, ніби механік щойно вискочив на обід.

  • Класичний Alfa-Romeo з пробігом менш як 10 000 миль лежав під товстим шаром пилу. Автомобіль, як і багато його сусідів у цій майстерні, не виїжджав на дорогу щонайменше 45 років.
  • Одна машина в колекції датується ще часом до Першої світової війни, але все ще в дивовижному стані. В іншому місці стояв старовинний Studebaker, який ще старіший – можливо, з початку ХХ століття.
  • Але найвидатнішим експонатом є, звісно, Silver Ray з пробігом лише трохи більше за тисячу миль. Номерні знаки вказують, що востаннє на цьому автомобілі їздили в Каліфорнії десь у середині 1980-х.
Теги по теме
авто
Источник материала
Поделиться сюжетом