![Улюблена страва мільйонів: приготуйте кабачкові оладки по-новому](https://thumbor.my.ua/D976LMdLuxRLgssxlu4239ngpqA=/800x400/smart/filters:format(jpeg)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fc51f5255886a4a0873230253c09c82d1.jpg)
Улюблена страва мільйонів: приготуйте кабачкові оладки по-новому
Такі оладки чудово згодяться для швидкого перекусу. Вони ідеально смакують зі сметаною.
Кабачкові оладки
- Час: 45 хвилин
- Порцій: 5
Приготування:
- Кабачки помийте, після чого почистьте від шкірки й серцевини. Натріть на середній терці та додайте сіль. Залиште на 10 хвилин, злийте зайву рідину та промокніть паперовим рушником.
- Додайте борошно, яйця, перець і перемішайте.
- Добре розігрійте пательню з олією. Накладайте масу, формуючи оладки. Обсмажуйте з двох боків до золотистого кольору.
- Викладайте готові кабачкові оладки на паперовий рушник, щоб прибрати зайву олію. Подавайте гарячими зі сметаною.