7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Володимир Шаран розкритикував українські клуби
Володимир Шаран розкритикував українські клуби

Володимир Шаран розкритикував українські клуби

Володимир Шаран вважає, що тренерський штаб олімпійської збірної як і він розчаровані тим, що вони мають. Український тренер здивований складом команди на Олімпіаду і тим чому українські клуби не відпустили своїх гравців на турнір.

Хто не допоможе на Олімпіаді

З 23 гравців які заробили путівку на Олімпіаду поїде всього 9. Шахтар та Динамо вирішило не відпускати своїх лідерів на Олімпійські Ігри. На турнір не поїдуть Судаков, Бондаренко, Нещерет, Володимир Бражко.

Чому Шахтар відпустив Сікана і Криськіва, а Судакова і Бондаренка – ні? Це вже питання не до мене, кожен тренер думає за свою команду. Федерація на це вплинути не може, у клубів свої завдання, їм потрібно потрапляти в Лігу чемпіонів. Переносити старт УПЛ теж не будуть, хоча, я думаю, що без Бондаренка і Судакова Шахтар у першому і другому турах переміг би. Не знаю, мені так здається. Наскільки я знаю, хлопці дуже хотіли грати на Олімпійських іграх,
– прокоментував Шаран.

Нагадаємо, що також з топ-чемпіонатів українській збірній на Олімпіаді не допоможуть Анатолій Трубін, Михайло Мудрик, Ілля Забарний.

Збірна України на Олімпіаді-2024

  • Вперше в історії українська збірна зіграє на Олімпійських іграх. Турнір проходитиме в Франції.
  • Право грати на Олімпійських іграх збірна України отримала завдяки виходу в півфінал на молодіжному Євро-2023.
  • В своєму квартеті національна команда зіграє з Аргентиною, Марокко та Іраком.
Теги по теме
футбол
Источник материала
Поделиться сюжетом