8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Заморозити чи сушити: як зберегти кріп на зиму
Заморозити чи сушити: як зберегти кріп на зиму

Заморозити чи сушити: як зберегти кріп на зиму

До картоплі, супу чи салатів – це універсальний додаток, який смаку з будь-чим. Є кілька способів, які допоможуть чудово його зберегти.

Як заморозити кріп, щоб він не втратив свій смак

Перед заморожуванням кріп необхідно вимити та обсушити, потім почистити від засохлих або гнилих гілочок. Зріжте товсті кінці стебел і подрібніть. Готовий кріп помістіть в чисту пластикову коробку, накрийте кришкою і зберігайте в морозилці. Розморожувати перед вживанням не потрібно.

Підходить до будь-яких страв / Фото unsplash

Як сушити кріп

Добре відціджений кріп можна також висушити. Перед сушінням його необхідно перебрати, оскільки пошкоджені стебла призведуть до її загнивання. Кілька обраних стебел зберіть в пучок і зав'яжете кінці гумкою або ниткою. Потім розвісьте їх кінцями догори в теплому, добре провітрюваному приміщенні.

Також можна викласти кріп на паперові рушники та залишити на кілька днів у темному і добре провітрюваному приміщенні.

Источник материала
Поделиться сюжетом