8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Журналістка Алла Хоцянівська йде з ТСН
Журналістка Алла Хоцянівська йде з ТСН

Журналістка Алла Хоцянівська йде з ТСН

Алла Хоцянівська приєдналась до команди ТСН у 2010 році

Журналістка та спеціальна кореспондентка ТСН Алла Хоцянівська повідомила, що йде з телеканалу «1+1». Про це вона написала у Facebook.

«Останній робочий день на плюсах в рідному ТСН. Я прожила тут ціле життя і безмежно вдячна за все. За досвід, знання, все, що я здобула і зробила, за можливості, проєкти, фільми. І я дуже рада, що в найскладніші моменти була тут. Ми пройшли Майдан, початок вторгнення у 2014, АТО/ООС, 2022... і у найважчі моменти для нашої країни я завжди знала, що на своєму місці, ми робимо свою роботу якнайкраще!», - написала Хоцянівська.

У коментарі «Детектору медіа» вона зазначила, що залишається у журналістиці. 

«Я отримала іншу пропозицію, залишаюсь в журналістиці. Деталі поки не розголошую. Надзвичайно вдячна колегам з ТСН за всі ці роки спільної роботи!», - розповіла Алла Хоцянівська.

Алла Хоцянівська приєдналась до команди ТСН у 2010 році. З перших днів висвітлювала події під час Революції Гідності, а з 2015 року — війну на Донбасі.

У 2018 році була нагороджена орденом княгині Ольги III ступеня.

Згодом почала працювати над документальними спецпроєктами. З початку повномасштабного вторгнення висвітлювала російську-українську війну.

Читайте також: 

  • Головний редактор медіа «ШоТам» Сергій Колесніков вирішив піти служити за контрактом
  • Головним редактором інформагентства Інтерфакс-Україна став Дмитро Кошовий

Фото: Alla Khotsianivska/Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги по теме
Журналисты
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны