Кремль дав вказівку забезпечити закриття виставки у Москві масовкою з ТОТ
Кремль дав вказівку забезпечити закриття виставки у Москві масовкою з ТОТ

Кремль дав вказівку забезпечити закриття виставки у Москві масовкою з ТОТ

Колаборанти отримали завдання завезти в Москву до дня завершення пропагандистської виставки «Росія» кілька тисяч людей із тимчасово окупованих територій України.

Про це повідомив Центр національного спротиву, передає Укрінформ.

«Так звана «міжнародна» виставка «Росія» в Москві 8 липня добігає до свого завершення. На кульмінаційний день завершення пропагандистського шабашу окупаційні адміністрації на ТОТ України отримали завдання та план. Колаборанти мають доставити у Кремль кілька тисяч «лояльних» обивателів для створення картинки підтримки злочинного «визволення» України», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, майже пів року на платформі цього пропагандистського заходу Кремль намагався переконати самого себе та усіх завезених учасників в успіхах своєї країни-терориста: крадені технології, вигадані досягнення та навіть самі «нові» регіони, які приєднують, вбиваючи усе живе і залишаючи по собі випалену землю.

Зрештою, такі задачі стояли перед призначенцями Путіна впродовж усіх цих пів року.

«Протидіяти таким діям посібникам Кремля може кожен з вас. Повідомляйте про колаборантів, гауляйтерів, ворога та його розташування на анонімний чат-бот», - закликав Центр національного спротиву.

Як повідомляв Укрінформ, загарбники розширюють на ТОТ мережу пропагандистських «музеїв».

Фото ілюстративне

Теги по теме
Москва
Источник материала
loader
loader