Українець наводив ракети на будинки жінок, які йому відмовляли у спілкуванні
Українець наводив ракети на будинки жінок, які йому відмовляли у спілкуванні

Українець наводив ракети на будинки жінок, які йому відмовляли у спілкуванні

Центральний районний суд Миколаєва розглядає справу, в якій йдеться про те, що 46-річний чоловік, працівник одного з поштових відділень, отримавши номер телефону однієї з клієнток цієї пошти, згодом почав надсилати їй повідомлення. Про це пише ТСН.ua.

«Жінка не бажала підтримувати спілкування. З часом обвинувачений повідомив їй, що співпрацює зі спецслужбами РФ та надасть їм координати її будинку для нанесення ракетного удару», — офіційно повідомила пресслужба суду.

У судовому засіданні жінка, якій цей працівник свого часу надсилав пропозиції спілкуватись, упізнала його.

У біографії обвинуваченого ця жінка була далеко не єдиною, до кого він залицявся таким чином, погрожуючи наведенням російських ракет.

«Ця жінка – не одна така. Вона просто остання як свідок. Жінок було декілька, з якими він працював по такій схемі. Спочатку на нього вийшли ФСБшники, які запропонували йому співпрацю. Він погрожував жінкам», — повідомили в пресслужбі суду.

Чоловік неодружений, його справа слухається від 2023 року.

На один з будинків обвинувачений свого часу наводив російські ракети, скинувши своїм кураторам координати, але прильоту по ньому не було.

«Відповідно до матеріалів справи, обвинувачений погодився за грошову винагороду надавати особам, які позиціонували себе як представники РФ, інформацію про дислокацію підрозділів ЗС України та об’єктів критичної інфраструктури у м.Миколаєві» - йдеться у повідомленні суду.

За даними суду, в подальшому він надсилав інформацію із зазначенням географічних координат місць, де, на його думку, розміщуються підрозділи ЗС України.

«Одне з повідомлень містило координати житлової багатоповерхівки, яка жодним чином не використовується для військових цілей», — додали в суді.

Зараз цьому чоловікові інкримінується декілька статей Кримінального кодексу, зокрема – державна зрада. 

Українець наводив ракети на будинки жінок, які йому відмовляли у спілкуванні - Фото 1

varta1.com.ua: Новини

Ольга Чобіт

Источник материала
loader
loader