Ексзахисник Шахтаря завершив кар'єру через травми
Ексзахисник Шахтаря завершив кар'єру через травми

Ексзахисник Шахтаря завершив кар'єру через травми

Центральний захисник Копенгагена Давид Хочолава вирішив повісити бутси на цвях, передає офіційний сайт данського клубу.

За останні півтора року 31-річний грузин переніс кілька операцій і реабілітаційних процесів. Однак, травми захисника виявилися настільки складними, що повернутися до виступів на найвищому рівні він уже не зможе.

"Це важке, але неминуче рішення. Я справді намагався і витратив незліченну кількість годин на те, щоб повернутися, але я маю зізнатися, що шляху назад немає. Важко, але я з цим змирився, здоров'я має бути на першому місці", — зазначив Хочолава.

Гравець також пригадав, як йому та його сім'ї допомогли під час повномасштабного вторгнення рф до України.

"Я ніколи не забуду підтримку, яку я та моя сім'я отримали тут, ообливо в найважчі часи після нападу на Україну, де ми відчували велику любов і підтримку", — додав Давид.

У сезоні-2023/24 захисник через травми пропустив 46 матчів Копенгагена в усіх турнірах, зумівши взяти участь лише в 2 поєдинках. 

Загалом на його рахунку 2 голи та 1 асист у 62 матчах за клуб. Із Копенгагеном він виграв 2 чемпіонати Данії та 1 Кубок країни.

Із липня 2017 року до липня 2021-го Хочолава представляв донецький Шахтар, узявши участь у 83 поєдинках (3 голи). Разом із "гірниками" він виграв 3 чемпіонати України, 2 Кубка та 1 Суперкубок.

Також на рахунку Давида 44 матчі за одеський Чорноморець (2015-2017), в яких він відзначився 3 голами і 3 асистами.

Источник материала
loader
loader