На Харківщині внаслідок обстрілів РФ одна людина загинула, ще троє - поранені
На Харківщині внаслідок обстрілів РФ одна людина загинула, ще троє - поранені

На Харківщині внаслідок обстрілів РФ одна людина загинула, ще троє - поранені

У Харківській області внаслідок обстрілів російських окупантів одна людина загинула і троє зазнали поранень.

Про це повідомляє у Телеграмі начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

Зокрема, за його даними, у селі Одноробівка Богодухівського району внаслідок обстрілупоранена жінка, загинув 47-річний чоловік. У селищі Старий Салтів Чугуївського району внаслідок обстрілу з «Ланцету» постраждав чоловік. У Вовчанську внаслідок наїзду автомобілем на невідомий предмет постраждала жінка.

Голова ОВА також поінформував, що у Харкові в парковій зоні знешкодили ворожий БПЛА. У селі Новоосинове Курилівської громади Куп'янського району внаслідок обстрілу горіла хвойна підстилка на площі 4 га.

У Богодухівському районі уламками збитого БПЛА пошкоджено адмінбудівлю. В селі Добропілля внаслідок обстрілу горіла трава на площі 1500 кв. метрів. У селі Цапівка внаслідок обстрілу горіла пшениця на площі 4,5 га.

Як додав Синєгубов, на Харківському напрямку ворог продовжував наступальні і штурмові дії за підтримки авіації, загалом тут відбулося 11 бойових зіткнень в районах населених пунктів Вовчанськ, Глибоке та Липці.

На Купʼянському напрямку кількість боєзіткнень за добу збільшилась до семи. Сили оборони відбивали атаки противника в районах Синьківки, Петропавлівки та Стельмахівки Харківської області.

Як повідомляв Укрінформ, армія РФ минулої доби обстріляла 17 населених пунктів Херсонщини, четверо загиблих.

Источник материала
loader
loader