Росіяни вночі атакували Павлоград, є пошкодження
Росіяни вночі атакували Павлоград, є пошкодження

Росіяни вночі атакували Павлоград, є пошкодження

Вночі російські війська здійснили ракетну атаку на Павлоград Дніпропетровської області, пошкоджені чотири приватні будинки.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив голова обласної державної адміністрації Сергій Лисак.

За його словами, "вночі ворог здійснив ракетну атаку на Павлоград. Уламками там пошкоджено 4 приватні будинки. На щастя, обійшлося без жертв і поранених".

Як зауважив Лисак, в Нікополі під час вечірніх та ранкових обстрілів були травмовані три жінки віком 38, 65 та 71 рік.

"Били росіяни по Нікополю з важкої артилерії та дронами-камікадзе. Застосовували й РСЗВ. У місті понівечено 3 підприємства, коледж, дитсадок та гаражний кооператив. Пошкоджено 10 приватних осель, 3 господарські споруди, газопровід. Знищено авто", - зазначив очільник ОДА.

Як підкреслив Лисак, також пошкоджена техніка рятувальників. "Після одного з ударів вони гасили займання у будинку, коли ворог атакував знову. Самі вогнеборці встигли пройти в укриття", - зазначив він.

Також голова ОДА додав, що "неспокійно було у Марганецькій та Покровській громадах. Там без поранених. Наслідки атак з'ясовують фахівці".

Вночі в області сили ППО знищили одну російську ракетута розвідувальний дрон.

Як повідомляв Укрінформ, у Нікопольському районі внаслідок обстрілів 6 липня пошкоджені промислове підприємство, приватні будинки, господарчі споруди та ЛЕП. Відомо про одну загиблу.

Теги по теме
война
Источник материала
loader
loader