Відео про серфінг Марка Цукерберга отримує мільйони лайків
Відео про серфінг Марка Цукерберга отримує мільйони лайків

Відео про серфінг Марка Цукерберга отримує мільйони лайків

Коли по всій країні почалися святкування Четвертого липня, Марк Цукерберг опублікував відео у своєму обліковому записі Instagram, яке одразу зібрало сотні тисяч переглядів. Дійсно, кліп, здавалося, створений для віральності варп-швидкості.

За швидкоплинним човном пан Цукерберг катається на вейкборді в смокінгу та сонцезахисних окулярах і п’є з високого хлопця. Кліп заснований на гімні Брюса Спрінгстіна 1984 року «Born in the USA». Протягом півхвилини виконавчий директор Meta, мультимільярдер, демонструє свою техніку серфінгу.

"Дивовижний!" – прокоментувала Лорен Санчес , наречена Джеффа Безоса.

Інфлюенсер із ігор, @StoneMountain64, написав: «Це зміст».

Пан Цукерберг відповів: «Просто виконую свою частину».

Для експертів Zuck цей ролик став ще одним прикладом спроби 40-річного керівника змінити свій імідж . За останні роки він пройшов шлях від технічного підприємця в шльопанці та капюшоні до витонченої фігури Річарда Бренсонеска, який носить футболки Brunello Cucinelli, срібний ланцюжок і занурився в змішані бойові мистецтва.

Як сказав один коментатор на X, «команда PR, яка реабілітує Цука, продовжує свою безпереможну серію».

Відео було своєрідним продовженням відео, опублікованого Цукербергом 4 липня 2021 року. На ньому він показав його на борту рухомого судна на підводних крилах, який несе американський прапор під саундтрек до хіта Джона Денвера 1971 року «Take Me Home, Country Roads».

Наступного року він опублікував фото, на якому він у ковбойському капелюсі з американським прапором смажить сосиски. «Коптити це м’ясо», – написав він у підписі. «Щасливого 4-го!» Минулорічна публікація містила відвертий знімок пана Цукерберга та його родини.

Якщо експерти з соціальних мереж допомагають пану Цукербергу створювати його дописи, то про них мало що відомо. Представники Meta припустили, що він не залежить від імідж-консультантів. Представник Meta не відразу відповів на прохання про коментар.

Якщо намір патріотичного контенту пана Цукерберга полягав у тому, щоб зробити його більш привабливим для американської громадськості, попри його статки приблизно в 181 мільярд доларів , за даними Bloomberg, вони, схоже, допомогли. Реакція в мережі на цьогорічний допис про Четвертого липня була здебільшого оптимістичною, що помітно відрізнялася від сатиричних мемів , які підпалили його допис на підводних крилах 2021 року.

Але деякі онлайн-спостерігачі звернули увагу на хибну ноту у кліпі: у ній використано «Born in the USA». Пісня, яку часто неправильно тлумачать як гімн «ура-ра», розповідає історію ветерана війни у ​​В’єтнамі, який повертається додому до самотньої зустрічі та тяжкі обставини.

Дана Вайт, виконавчий директор Ultimate Fighting Championship, який довгий час намагався організувати поєдинок між Цукербергом і його технічним суперником Ілоном Маском, відреагував на відео позитивним коментарем: «АМЕРИКА!!!!! »

Пан Маск мав іншу думку, написавши на X: «Нехай він продовжує розважатися на своїх яхтах. Я віддаю перевагу роботі».

Источник материала
loader
loader