Не крах російської економіки: що насправді стане кінцем Путіна
Не крах російської економіки: що насправді стане кінцем Путіна

Не крах російської економіки: що насправді стане кінцем Путіна

Путін навпаки розповідає про розквіт Росії, створення нових робочих місць. Тому проблеми економіки його не налякають. А що справді стане початком кінця Путіна 24 Каналу розповів ведучий каналу Ходорковський Live Сергій Асланян.

Війна вигідна для Росії

Для російського диктатора Владіміра Путіна надзвичайно вигідна війна. Це, як не парадоксально, "оживляє" економіку, адже всі міста, у яких є військові виробництва, одразу отримують величезні державні замовлення. Так, умовний патронний завод посеред Тайги, де більше нічого не виробляють, нарешті починає продукувати патрони. Це фактично рятує ціле місто від голоду.

Війну в Україні зараз неможливо зупинити, бо ось нарешті запрацював Уралвагонзавод, який до цього нікому був не потрібен. Запрацювали інші виробництва, Росія освоїла виробництво іранських "Шахедів", і це для них теж інноваційно. Зупиняти це ніхто не планує,
– наголосив Сергій Асланян.

Звісно, це лише з одного боку російська економіка нарешті ожила. Але з іншого – опинилась у величезному проваллі. Хоч на це кремлівська верхівка не надто звертає увагу, адже плачевна ситуація з економікою ні для кого не новина ще з 2008 року.

"2024 рік не дуже відрізняється від 2008 року. Зараз все те ж саме. Продажі нафти у Росії лише виросли – це з газом є труднощі. Але загалом Росія викрутилась. Тому, якщо хтось вважає, що Росію можна економічно дотиснути – це не так", – пояснив Асланян.

У Росії існує тіньова економіка, яка нікуди не зникла. Тому так звану еліту у сьогоднішній ситуації все влаштовує. Для них нічого не змінилося, гроші й далі ллються рікою.

"Не від колапсу економіки підкрадеться смерть Путіна. Вона підбереться тільки тоді, коли Путіна оголосять воєнним злочинцем. Ось Усаму Бен Ладена оголосили воєнним злочинцем, і де б він не ховався – його знайшли та "грохнули"", – підсумував Асланян.

Теги по теме
Россия Владимир Путин
Источник материала
loader
loader