Ціна Samsung Galaxy Ring перевершила очікування: чому вартість вища
Ціна Samsung Galaxy Ring перевершила очікування: чому вартість вища

Ціна Samsung Galaxy Ring перевершила очікування: чому вартість вища

У середу в Парижі компанія Samsung проведе захід Galaxy Unpacked, на якому вона планує представити ряд нових пристроїв, серед яких Galaxy Z Flip6, Galaxy Z Fold6, Galaxy Watch7, Galaxy Watch Ultra, навушники Galaxy Buds3 та розумні кільця Galaxy Ring.

Розумні кільця Galaxy Ring є новим продуктом для Samsung, інформація про які з’являлася в інтернеті неодноразово. Були опубліковані рекламні зображення пристроїв, сертифікація FCC з детальними характеристиками, такими як розміри кілець та ємність акумуляторів. Також згадувалася можливість заряджати пристрої.

За новішими даними, на сайті WinFuture з’явилася інформація щодо цін на Galaxy Ring у Європі, що може розчарувати потенційних покупців. Якщо раніше очікувалася ціна не більше $300 за базову конфігурацію, то зараз йдеться про ціну 449 євро у Франції. На порівняння, Oura Ring подібного типу у США продається за $299, а в Європі за 399 євро. У США Galaxy Ring може коштувати від $350 до $450.

Різниця в ціні може бути пов’язана з тим, що Oura Ring має щорічну підписку на $70, що може вплинути на кінцеву вартість. В той час як Samsung може вирішити не вводити підписку, а одразу встановити вищу ціну. Однак були згадки про те, що деяка функціональність, наприклад, Samsung Health і Galaxy AI для носіїв кілець, може стати предметом платного доступу.

Источник материала
Поделиться сюжетом