У фінал Євро-2024 потрапить лише один: онлайн-трансляція матчу Іспанія – Франція
У фінал Євро-2024 потрапить лише один: онлайн-трансляція матчу Іспанія – Франція

У фінал Євро-2024 потрапить лише один: онлайн-трансляція матчу Іспанія – Франція

У вівторок, 9 липня, на Євро-2024 відбудеться перший півфінальний матч. В битві за путівку у фінал зійдуться збірні Іспанії та Франції, пише 24 Канал. Початок – о 22:00 за київським часом.

Феєричний напад проти суперзахисту

Підопічні Луїса де ла Фуенте демонструють найбільш ефектну гру на цьому чемпіонаті Європи. На груповій стадії "фурія роха" виграла всі три матчі насухо проти непростих опонентів.

У плей-оф Іспанія без проблем розібралась із грузинами, після чого в екстратаймі виграли супербитву з Німеччиною. Ту гру навіть називали "достроковим фіналом Євро". Проте проти Франції команді ле ла Фуенте навряд чи буде легше.

Підопічні Дешама несподівано не вражають в нападі, забивши лише три голи. При цьому два з них були автоголами, а ще один Мбаппе оформив з пенальті. Але захист "Ле Бле" діє на висоті, пропустивши лише один м'яч (також з пенальті від Левандовського).

До матчу 1/2 фіналу французи підходять без кадрових втрат, адже дискваліфікацію відсидів Рабьо. А ось Іспанія залишиться без трьох гравців основи. Карвахаль та Ле Норман перебрали карток, а для Педрі Євро завершений через травму.

Орієнтовні склади:

Де дивитися матч

Дивитися онлайн матч Іспанія – Франція користувачі інтернету зможуть на ОТТ-платформі Megogo. Початок зустрічі – о 22:00 за київським часом. За півтори години до гри транслятор розпочне передматчеву студію з експертами.

Також зустріч наживо можна буде побачити на регіональних каналах Суспільного. Сайт 24 Каналу проведе текстову онлайн-трансляцію матчу Іспанія – Франція. Тут також будуть опубліковані всі голи зустрічі, а також повний відеоогляд гри після закінчення.

Источник материала
loader
loader