Навіть краще за пиріжки: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво розповів, як швидко зробити м'ясні булочки з цибулею
Навіть краще за пиріжки: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво розповів, як швидко зробити м'ясні булочки з цибулею

Навіть краще за пиріжки: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво розповів, як швидко зробити м'ясні булочки з цибулею

На своїй сторінці в Instagram суддя "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво вирішив поділитися швидким рецептом ніжних булочок з м'ясною начинкою, приготовленою на сковороді.

Інгредієнти для тесту:

  • Борошно – 250 г
  • Цукор - 5 гр
  • Тепла вода – 140 г
  • Сухі дріжджі – 7 г
  • Сіль – 2 г
  • Рослинна олія – 10 г

Інгредієнти для начинки:

  • Свинячий фарш – 200 г
  • Зелена цибуля – 15 г
  • Сіль, перець, паприка, сухий часник – за смаком
  • Соус унаги – 10 г
  • Кунжутне масло - 3 г
  • Вода – 30 г

Приготування:

У теплій воді розчиніть цукор та дріжджі, залиште на 5 хвилин. У миску додайте борошно, олію, сіль та дріжджову суміш, розповідає "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.

Замісіть тісто, накрийте рушником та залиште підходити в теплому місці на 30-40 хвилин. У свинячий фарш додайте сіль, перець, паприку, сухий часник, кунжутну олію, соус унаги, воду і дрібно нарізану зелену цибулю.

"Мастер Шеф" Хіменес-Браво додав, далі ретельно перемішайте начинку. З тіста сформуйте ковбаску, розріжте на шайби і розкачайте в тонкі коржики. У центр кожного коржика покладіть по 1 чайній ложці м'ясної начинки.

Сформуйте булочки, защипуючи краї тіста навколо начинки. Викладіть булочки на сковороду, налийте трохи води. Готуйте булочки на середньому вогні 7-10 хвилин, періодично перевертаючи їх, порадив "Мастер Шеф" Хіменес-Браво.

Останні новини України:

Нереально смачний: переможець "Майстер Шеф" дав рецепт супу, яким захоплюється весь світ.

Хіменес-Браво поділився рецептом сніданку із шедевральним смаком.

Про звичайну яєчню забудете: Хіменес-Браво поділився бездоганним рецептом на сніданок.

Источник материала
Поделиться сюжетом