Астарта за пів року сплатила майже 1,2 млрд грн податків
Астарта за пів року сплатила майже 1,2 млрд грн податків

Астарта за пів року сплатила майже 1,2 млрд грн податків

Агропромхолдинг «Астарта» у першому півріччі перерахував до бюджетів усіх рівнів 1,17 млрд грн податків та зборів.

Про це говориться у повідомленні компанії у Facebook.

Зазначається, що з цієї суми 767 млн грн отримали місцеві бюджети територіальних громад у Київській, Полтавській, Хмельницькій, Вінницькій, Чернігівській та Харківській областях. До державного бюджету надійшло понад 402 млн грн.

«Ми продовжуємо сумлінно та у повному обсязі сплачувати податки — понад 5 млрд грн тільки за час повномасштабної війни. Це одна з абсолютно обов’язкових умов для кожного бізнесу, який працює в Україні. Як і додаткова підтримка українських військових, гуманітарних та соціальних ініціатив», — зазначив засновник та СЕО «Астарти» Віктор Іванчик.  

На сьогодні фінансова оцінка благодійних внесків та наданої гуманітарної допомоги проєкту вже перевищує 1,16 млрд грн. Гранти на розвиток бізнесу отримав 431 підприємець. 


Для довідки: «Астарта» — вертикально інтегрований агропромисловий холдинг, який здійснює діяльність у Полтавській, Вінницькій, Хмельницькій, Тернопільській, Житомирській, Чернігівській, Черкаській і Харківській областях. До складу холдингу входять цукрові заводи, агрогосподарства із земельним банком близько 250 тис. га і молочні ферми. 7 високотехнологічних елеваторних комплексів компанії розташовані у Полтавській, Хмельницькій та Вінницькій областях. Загальна потужність зберігання 562 тис. т. У 2014 році холдинг ввів у експлуатацію завод із переробки сої в Полтавській області (ТОВ «Глобинський переробний завод»).

Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader