КНУКіМ очолив рейтинг найкращих мистецьких вишів України
КНУКіМ очолив рейтинг найкращих мистецьких вишів України

КНУКіМ очолив рейтинг найкращих мистецьких вишів України


Вже чотири роки поспіль Київський національний університет культури і мистецтв тримає лідерство серед найкращих мистецьких вишів країни.

Інформаційний ресурс представив мистецькі заклади вищої освіти (ЗВО) України, які посіли найвищі місця в консолідованому рейтингу у 2024 році. Київський національний університет культури і мистецтв (КНУКіМ) очолив ТОП10 найкращих мистецьких вишів країни.

Відомо, що вже чотири роки поспіль (2021, 2022, 2023, 2024 рр.) КНУКіМ тримає лідерство серед найкращих мистецьких ЗВО.

КНУКіМ очолив рейтинг найкращих мистецьких вишів України - Фото 1
 

Київський національний університет культури і мистецтв – це інноваційний креативний простір для молоді, що дозволяє студентам набувати професійно-практичного досвіду ще під час навчання, реалізовувати різноманітні проєкти, втілювати сміливі творчі та бізнес ідеї в життя.

За думкою студентів, перевагами навчання у КНУКіМ є престижні спеціальності серед яких: ІT-дизайн, графічний дизайн та реклама, кіно і телебачення, PR, журналістика та інформаційна політика, тележурналістика та новітні медіакомунікації, актор театру та кіно, режисер фешн та шоу-бізнесу, інтернет-маркетинг та SMM, режисер естради та шоу, сценарист, iмідж-стиліст, iвент-менеджмент, хореографія, aртист-вокаліст естрадного співу та інші.

В університеті працюють зіркові викладачі-практики і майстри високого класу, запроваджено новітні освітні програми з акцентом на професійно-практичному блоці навчання і діджиталізацію. Також працюють інноваційні фахові лабораторії, обладнані високотехнологічними мультимедіа з доповненою реальністю і штучним інтелектом, відеолекторій, знімальні павільйони, професійні телестудії, кіно- та фотопавільйони, монтажні лабораторії, студії звукозапису, акторські сцени, пресцентри тощо.

КНУКіМ очолив рейтинг найкращих мистецьких вишів України - Фото 2
 

КНУКіМ славиться своїми успішними та зірковими випускниками, які обіймають ключові посади в провідних культурно-мистецьких, управлінських, бізнесових, фінансових структурах країни та закордону.

КНУКіМ очолив рейтинг найкращих мистецьких вишів України - Фото 3
 

Вищий навчальний заклад у складі консорціуму університетів реалізує проєкт міжнародної програми Європейського Союзу Еразмус+ за напрямом КА2: Розвиток потенціалу вищої освіти Digital competence framework for Ukrainian teachers and other citizens (dComFra) (Рамкова структура цифрових компетентностей для українських вчителів та інших громадян).

Окрім цього, університет культури бере участь в двох проєктах міжнародної програми Європейського Союзу Еразмус+ за напрямом КА1: Академічна мобільність – Міжнародна кредитна мобільність (International Credit Mobility).

Раніше стало відомо, що 11 українських вишів увійшли в престижний список QS World University Rankings 2024.  Про це повідомило Міністерство освіти і науки України.

Також повідомлялося, що шість українських вишів увійшли до тисячі найбільш стійких університетів щорічного рейтингу Impact Rankings від британського рейтингового агентства Times Higher Education.



Источник материала
loader
loader