ЗСУ відбивають атаки росіян на 10 напрямках
ЗСУ відбивають атаки росіян на 10 напрямках

ЗСУ відбивають атаки росіян на 10 напрямках


На Покровському напрямку українські війська вже відбили 20 ворожих щтурмів в районах дев’яти населених пунктів.

Від початку доби на фронті відбулося 94 бойових зіткнення. Майже третина боїв – на Покровському напрямку, Генштаб ЗСУ у зведенні в п’ятницю, 12 липня.

Так, російські окупанти вісім разів намагались здійснити штурм оборонних рубежів ЗСУ в районі Глибокого, Вовчанська та Стариці. Наразі триває бій біля Стариці. Ситуація залишається під контролем наших військ.

противник чотири рази атакував у районі Степової Новоселівки,  Піщаного, Берестового та Новоселівки. Два боєзіткнення досі тривають.

загарбницки здійснили 10 атак поблизу Макіївки, Невського, Торського та Тернів. Чотири боєзіткнення завершилися без успіху для противника, ще шість – триває.

українські воїни відбивають три атаки поблизу населених пунктів Роздолівка та Виїмка.

окупанти здійснили дев’ять штурмів поблизу Часового Яру, Андріївки та Іванівського. Дві атаки досі тривають.

кількість ворожих атак зросла до 12. Зосередження зусиль ворога відмічається в районі Північного, Залізного та Нью Йорка. ЗСУ відбили дев’ять атак, ще три боєзіткнення тривають.

відбулась найбільша кількість боєзіткнень – 29. Ворог атакує в районах Олександрополя, Воздвиженки, Калинового, Сокола, Прогресу, Лозуватського, Новоолександрівки, Карлівки та Яснобродівки. Сили оборони відбили 20 атак, дев’ять боїв – ще  тривають.

продовжуються бої поблизу Красногорівки, Парасковіївки та Костянтинівки. У цьому районі за сьогоднішній день відбито вже 13 атак окупаційної армії.

ЗСУ відбили штурм неподалік Водяного, ще дві атаки тривають біля Урожайного.

наші війська відбили три штурми в районі Малої Токмачки та Роботиного.

Нагадаємо, за добу 11 липня на фронті було знищено 1030 російських військових. Загальні втрати країни-агресора Росії наближаються до 560 тисяч осіб.



Теги по теме
Украина
Источник материала
loader
loader