Чорноморець продовжує співпрацю з преміумпартнером — VBET Ukraine
Чорноморець продовжує співпрацю з преміумпартнером — VBET Ukraine

Чорноморець продовжує співпрацю з преміумпартнером — VBET Ukraine

Чорноморець продовжує співпрацю з преміумпартнером — VBET UkraineОдесити продовжили співпрацю з партнером.

Уже другий сезон поспіль партнерство з VBET Ukraine дає змогу одеському клубу не лише забезпечувати високий рівень тренувань та змагань для гравців, але й підтримувати розвиток молодих талантів, які є майбутнім нашого клубу та українського футболу загалом.

VBET Україна — основний партнер українського футболу. Компанія є титульним спонсором Української Прем’єр-ліги, Національної збірної України з футболу, жіночої збірної з футболу, Асоціації футзалу України, а також футбольних клубів Динамо (Київ), Чорноморець (Одеса), Верес (Рівне), ЛНЗ (Черкаси), Олександрія (Олександрія), Минай (Ужгород).


Участь в азартних іграх може викликати ігрову залежність. Дотримуйтесь правил (принципів) відповідальноі гри. Азартні ігри для тих, кому немає 21 року, заборонені законами України.

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ВБЕТ УКРАЇНА» Україна, 04071, місто Київ, вул. Верхній Вал, будинок 10, приміщення групи, 12. КОД ЄДРПОУ 43904440 РІШЕННЯ ПРО ВИДАЧУ ЛІЦЕНЗІЇ № 314 від 31.05.2021 Ліцензія на організацію та проведення азартних ігор казино в мережі Інтеренет, видана Комісією з регулювання азартних ігор і лотерей, від 03.06.21 р., строк дії 5 років.

Теги по теме
футбол
Источник материала
loader
loader