Американський підліток встановив рекорд за найдовше волосся
Американський підліток встановив рекорд за найдовше волосся

Американський підліток встановив рекорд за найдовше волосся

Коли хлопцю виповниться 18 років, він зможе претендувати на титул власника найдовшого волосся серед дорослих чоловіків.

Американець Рубен Локс Твіс-молодший увійшов до Книги рекордів Гіннеса з найдовшим волоссям серед підлітків чоловічої статі – 161 см, обійшовши індійця Сідакдіпа Сінгха Чахала з волоссям довжиною 146 см.

Рубен, який не стригся з двох років, спочатку боявся машинки для стрижки, а потім продовжив відрощувати волосся через традицію свого племені лакота.

“Культурно лакота мають довге волосся. Це частина нашого Нагі (духу). Це те, ким я є. Я пишаюся тим, що представляю свою сім’ю і народ лакота”, – сказав хлопець.

Зазвичай Рубен заплітає волосся у довгу косу. Щоранку він витрачає близько 20 хвилин на миття волосся з шампунем і кондиціонером. Година йде на сушку, потім ще 10 хвилин на розчісування та заплітання коси.

“Щоб виміряти точну довжину, він відвідав перукарню, де його волосся розплели, вимили і розчесали, а потім виклали на стіл, щоб визначити найдовше пасмо. Рубену подобається довге волосся, і він ніколи не планує його обрізати. Багато людей казали йому, що він надихнув їх відростити волосся. Єдиним недоліком для нього є те, що воно іноді застрягає у дверцятах автомобілів та чіпляється за ручки душових кабін”, – кажуть у Книзі.

Раніше повідомлялося, що Книга рекордів Гіннеса офіційно підтвердила, що ганський малюк, якому в липні виповнюється два роки, є наймолодшим у світі художником чоловічої статі.



Теги по теме
рекорд
Источник материала
loader
loader