Гарріс жорстко розкритикувала Трампа на першому виборчому мітингу
Гарріс жорстко розкритикувала Трампа на першому виборчому мітингу

Гарріс жорстко розкритикувала Трампа на першому виборчому мітингу

Гарріс жорстко розкритикувала Трампа на першому виборчому мітингу - Фото 1

Віце-президент США і потенційний кандидат у президенти від Демократичної партії Камала Гарріс нещадно критикувала Дональда Трампа на своєму першому передвиборчому мітингу.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Reuters та CNN.

Зустріч із виборцями відбулася у Центральній середній школі Вест Елліс в передмісті Мілуокі у Вісконсині, – штаті, що часто відіграє ключову роль у результатах президентських виборів.

У 17-хвилинному виступі Гарріс агресивно атакувала вразливі місця Трампа і порівнювала свій досвід колишнього прокурора з його досвідом засудженого злочинця.

Вона перерахувала список ліберальних пріоритетів та підкреслила, що в разі обрання підтримає розширення доступу до абортів, полегшення вступу робітників до профспілок і боротьби з насильством із застосуванням зброї. Це різко контрастує з кандидатом від республіканців.

Дональд Трамп хоче відкинути нашу країну назад. Чи хочемо ми жити в країні свободи, співчуття і верховенства права, чи в країні хаосу, страху і ненависті?”, – звернулася вона до багатотисячного натовпу.

Гарріс зазначила, що “бралася за злочинців усіх видів: хижаків, які знущалися над жінками, шахраїв, що обкрадали споживачів, шахраїв, які порушували правила заради власної вигоди”.

“Тому послухайте мене, коли я скажу: “Я знаю типаж Дональда Трампа. І в цій кампанії, обіцяю вам: я з гордістю поставлю свій послужний список проти його””, – сказала вона.

Tweet
Источник материала
loader
loader