Українські веслувальники розповіли про враження від Олімпійського каналу
Українські веслувальники розповіли про враження від Олімпійського каналу

Українські веслувальники розповіли про враження від Олімпійського каналу

Одними із перших до Олімпійського селища Парижа прибули українські представники академічного веслування - екіпаж двійки-парної легкої ваги Станіслав Ковальов та Ігор Хмара.

Хлопці, для яких це другі Олімпійські ігри в кар'єрі, вже встигли освоїтися у Селищі і провести перші тренування на веслувальному каналі. У коментарі пресслужбі НОК України спортсмени поділилися враженнями від перебування у Парижі, передає Укрінформ.

«Продовжуємо освоюватися в селищі та на місці проведення змагань, зазначили спортсмени під час розмови. - У нас були невеличкі проблеми з доїздом до каналу, адже водії поки що недосконало знають всі маршрути. Тож потрібно гарно планувати логістику, щоб вчасно потрапити на локацію. Сам канал дуже гарний, побудований за всіма стандартами. У порівнянні з Токіо паризький канал кращий, але також є бокова хвиля і тут як пощастить - можна попасти у вдалу і тиху погоду, а можна у вітряну. Тоді все буде залежати від жеребкування і номера доріжки.

Звісно мандраж перед стартом є, все таки це ж Олімпійські ігри! Але ми знаємо усіх своїх суперників. Також ми вже розуміємо, що це за змагання, який їх рівень, адже маємо досвід Токіо-2020. Тому ми більш впевнені у власних силах та знаємо, що робити!

26 липня плануємо піти на відкриття Олімпійських ігор. Так сталося, що у Токіо в нас були змагання у перший день після відкриття, а зараз - на другий. Тож є запас часу, щоб відновитися і провести повноцінне тренування»

Зазначимо, що свій перший заїзд вемлувальник проведуть у суботу 28 липня.

Фото: noc-ukr.org.

Теги по теме
Спорт
Источник материала
loader
loader