Як позбутись темних кіл під очима: розповімо про ефективний крем для шкіри навколо очей та рідкі патчі з пептидами
Як позбутись темних кіл під очима: розповімо про ефективний крем для шкіри навколо очей та рідкі патчі з пептидами

Як позбутись темних кіл під очима: розповімо про ефективний крем для шкіри навколо очей та рідкі патчі з пептидами

Темні кола під очима псують зовнішній вигляд, роблять його втомленим і хворобливим. Причин цього неприємного явища може бути багато, але основні з них такі:

  1. Шкіра навколо очей дуже тонка й чутлива, тому кровоносні судини можуть бути помітнішими, створюючи ефект темних кіл. Запобігти цьому можна тільки за допомогою належного догляду за шкірою навколо очей.
  2. Втома й нестача сну спричиняють блідість шкіри, що робить кровоносні судини під очима помітнішими.
  3. Зневоднення може зробити шкіру під очима тьмяною та впалою, внаслідок чого буде видимість темних кіл. Саме тому важливо вибирати зволожувальну якісну косметику для обличчя.
  4. З віком шкіра втрачає колаген і стає тоншою, а також зменшується жировий прошарок під шкірою, що робить кровоносні судини помітнішими.
  5. Стрес може негативно позначитися на загальному стані здоров'я та шкіри, включаючи область під очима.

Як позбутися темних кіл навколо очей

Щоб зберігати доглянутий і здоровий вигляд своєї шкіри, важливо приділяти цьому питанню достатньо уваги. Ведення здорового способу життя з достатньою кількістю сну, правильним харчуванням і питним режимом – це основа, яка має бути присутня у кожному дні.

Але додатковим ефективним засобом є косметика для догляду за обличчям. Важливим є використання кремів і сироваток, що містять інгредієнти, які покращують кровообіг та освітлюють шкіру. Головний критерій пошуку правильної косметики – це надійний виробник, як-от ТМ BOGIKA.

Широка лінійка засобів допоможе кожній красуні знайти свій ідеальний догляд. Українська натуральна косметика – це саме те, що потрібно для підтримання молодого й здорового вигляду шкіри.

Аби позбутися темних кіл, вибирайте високоефективний  крем навколо очей на основі рослинних компонентів. Завдяки своїй натуральності він не має вікових обмежень і підходить для будь-якого типу шкіри. Крем для шкіри навколо очей ТМ BOGIKA має ламелярну структуру, завдяки якій він проникає глибоко в шкіру, зменшуючи набряки, укріплюючи структуру й зволожуючи її. Якщо хочете досягти гладенького, пружного та здорового вигляду шкіри, цей крем під очі саме для вас.

Справжнім бестселером в лінійці догляду за шкірою обличчя є рідкі патчі під очі. Вони мають повністю натуральний склад, наповнений комплексом з енхансеру та двох видів пептидів. Завдяки цьому темні кола під очима зі слідами втоми зникають і з’являється ефект ботоксу. Для додаткового зволоження патчі під очі насичені високомолекулярною гіалуроновою кислотою. А завдяки екстракту чаги цей засіб допомагає позбутися запальних процесів і зміцнити судини навколо очей.

Довіряйте свою красу тільки тим, хто знається на догляді за нею. ТМ BOGIKA пропонує для щоденного використання високоякісну українську косметику на натуральній основі.

Источник материала
loader
loader