Він помститься за неї. Анна Трінчер озвучила героїню видовищного трилера «Ворон»
Він помститься за неї. Анна Трінчер озвучила героїню видовищного трилера «Ворон»

Він помститься за неї. Анна Трінчер озвучила героїню видовищного трилера «Ворон»

За сюжетом, її персонаж — Шеллі Вебстер — трагічно гине разом зі своїм коханим Еріком. Проте він отримує шанс постати з потойбіччя та помститися вбивцям своєї дівчини.

«У цю роботу я вклала частинку себе і пройнялася сюжетом ще з самого початку роботи над дубляжем. Це справді якісний фільм, який хоч і просякнутий трагізмом та болем помсти, все одно закохує в себе. Тож я чекаю не лише на те, щоб український глядач почув мій голос в образі головної героїні, а й щоб загалом дізнався про цю історію справжнього кохання», — розповідає Анна про досвід дубляжу головної героїні «Ворона».

Новий фільм «Ворон» — це сучасна версія легендарного коміксу від режисера «Білосніжки та мисливця» Руперта Сандерса. Це нова адаптація без перебільшень культового твору, який має мільйони фанатів по всьому світу. Ерік Дрейвен — рок-музикант, що гине від рук злочинців разом зі своєю коханою, проте від містичного поводиря — Ворона — чоловік отримує шанс на справедливу відплату.

Фільм зібрав неймовірний зірковий каст. Месника Еріка Дрейвена грає молодший з клану красенів-вікінгів — Білл Скашґорд. Головну героїню, які озвучила Анна Трінчер, грає британська співачка та танцівниця FKA twigs, яка може конкурувати своєю популярністю в Америці із легендарними поп-дівами, такими як Бейонсе та Ріанна. Глянець називає її «зіркою покоління Y», а суспільство — музиканкою, яку ніхто не протежував і яка усього добилася власною працею.

Сама FKA twigs каже, що «Ворон» задав для неї нову планку кохання та вірності, адже Шеллі — сучасна і жива жінка, а просто мовчазне марення у фантазіях Еріка.

«Шеллі — дуже крута, вона не зрадила своє кохання навіть під страхом смерті. Я думаю, що усім глядачам моя героїня буде до вподоби за свою щирість, жагу віддаватися почуттям та не переставати боротися за своє щастя», — каже Анна Трінчер про свою героїню.

«Ворон» — нова адаптація оригінального коміксу Джеймса О’Барра, який набув мегапопулярності після свого виходу у 90-х роках. Прикметно, що за створенням твору криється не менш трагічна історія: наречену автора на смерть збив п’яний водій. Аби віднайти новий сенс у житті, Джеймс приєднався до морської піхоти. Саме там він і створив «Ворона», вклавши туди усі свої переживання після смерті коханої.

Источник материала
loader
loader