British Airways на рік припиняє польоти до Пекіна
British Airways на рік припиняє польоти до Пекіна

British Airways на рік припиняє польоти до Пекіна

Авіакомпанія British Airways припиняє польоти до Пекіна з 26 жовтня до листопада 2025 року.

Про це з посиланням на авіакомпанію, яка, однак, не уточнює причину такого рішення, повідомляє Reuters, передає Укрінформ.

Водночас у авіакомпанії заявили, що продовжать щоденні польоти до Шанхаю і Гонконгу. Чи відкриють новий маршрут на заміну пекінському - у British Airways не повідомили.

Як зазначається, європейські та британські перевізники не можуть наразі літати над російським повітряним простором, а це означає, що переліт до Азії тепер займає більше часу, ніж раніше. Це робить його дорожчим і менш привабливим для клієнтів, вказує Reuters.

British Airways відновила рейси до Пекіна лише трохи більше як рок тому після паузи, спричиненої пандемією COVID-19. Трафік з Китаюдо Європи відновлюється дуже повільно після зняття обмежень, спричинених пандемією, і на багатьох рейсах на цьому маршруті зараз домінують китайські перевізники. Так, авіаперевізник Lufthansa заявила, що конкуренція з боку китайських перевізників, яким дозволено літати над російським повітряним простором, скоротила їхні прибутки.

Як повідомляв Укрінформ, авіакомпанія "Австрійські авіалінії" (AUA) призупинила до 13 серпня польоти до Ізраїлю та Ірану, а також Іракського Курдистану та Йорданії.

Теги по теме
Китай
Источник материала
loader
loader