У тимачасово окупованому Криму перестав працювати YouTube
У тимачасово окупованому Криму перестав працювати YouTube

У тимачасово окупованому Криму перестав працювати YouTube

За інформацією кримчан, YouTube працює лише через VPN.

У тимчасово окупованому Криму перестав працювати відеохостинг YouTube. Про це повідомляє телеграм-канал «Крымский ветер» 

«YouTube перестав відкриватися у Криму всюди, повідомляють місцеві мешканці», - йдеться у дописі. 

Повідомляється, що YouTube не працює і через домашній інтернет у веб-версії, і через мобільний інтернет. Програма YouTube на телевізорі також не відкривається. 

За інформацією кримчан, через VPN YouTube працює. 

Раніше ми повідомляли, що компанія «Ростелеком» 12 липня попередила про можливі збої та уповільнення роботи відеохостингу YouTube на території Росії. На думку джерел ЗМІ, йдеться про початок умисного уповільнення ютубу, а вже у вересні платформу у Росії можуть заблокувати.

Фото: з відкритих джерел

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Долучитись
Теги по теме
Крым аннексия Крыма
Источник материала
loader
loader