Волинський обласний ТЦК почав розсилати повістки поштою
Волинський обласний ТЦК почав розсилати повістки поштою

Волинський обласний ТЦК почав розсилати повістки поштою

Волинський обласний Територіальний центр комплектування і соцпідтримки почав надсилати поштою повістки резервістам і військовозобов’язаним. Про це розповіла речниця обласного ТЦК Уляна Кравчук в коментарі «Суспільному».

Повістку на оновлення даних надсилають рекомендованим листом на адресу, яку вказав військовозобов'язаний, або ж за його останнім місцем реєстрації.

Зі слів речниці, підтвердженням вручення повістки є день отримання рекомендованого листа. Про це буде свідчити документ від поштового оператора.

«Така повістка (надіслана рекомендованим листом) буде вважатися належним чином врученою навіть в тому разі, коли адресат з якихось причин не зміг її отримати» , – зазначила Кравчук.

В обласному ТЦК також додали: якщо військовозобов'язаний після отримання листа не з'явиться у визначену дату в Терцентр комплектування – йому загрожуватиме адміністративна відповідальність. Постанову про накладення штрафу районні ТЦК також надсилають рекомендованим листом.

Як повідомлялося, територіальні центри комплектування та соціальної підтримки можуть мобілізувати навіть заброньовану особу, якщо вона не повідомила про своє бронювання.

Источник материала
loader
loader