З Дженніфер Еністон і Лізою Кудроу: добірка найкращих фільмів від Лесі Нікітюк
З Дженніфер Еністон і Лізою Кудроу: добірка найкращих фільмів від Лесі Нікітюк

З Дженніфер Еністон і Лізою Кудроу: добірка найкращих фільмів від Лесі Нікітюк

Щодня мережа поповнюється новим контентом. Виходять випуски YouTube-проектів, кінострічки, подкасти і популярні останнім часом стрими. Дедалі складніше обрати, що подивитися після складного робочого дня. Часто описи контенту не допомагають визначитися, а от поради від авторитетних глядачів можуть виручити. Сьогодні дізнаємось, який контент обирає зірка Нового каналу Леся Нікітюк.

«У мене з'явилася традиція – щодня відкривати для себе щось нове. Почала більше цікавитися мистецтвом – ходжу в музеї та театри, приділяю час читанню книг. А ще дивлюсь старі фільми. Постійно хотілося чогось нового й сучасного, а зараз вмикаю собі "класику"», – розповідає ведуча шоу «Хто зверху?» та «єПитання».

Які фільми і серіали дивиться Леся Нікітюк?

  • 1. Кіно з легендарними акторами

«Дуже подобаються фільми з Аль Пачіно. Наприклад, «Запах жінки». Також стрічки з Ентоні Гопкінсом», – говорить телеведуча.

  • 2. Фільми про улюблену сферу діяльності

«Моя любов до старого кіно не означає, що я припинила дивитися щось сучасне, – наголошує Леся. – За останній період дуже сподобався серіал про внутрішню кухню індустрії розважального телебачення «Повернення». Там зіграла видатна зірка серіалу «Друзі», який мені теж дуже подобається, Ліза Кудроу».

  • 3. Легкі романтичні комедії

«Нещодавно подивилася фільм «Полювання на колишню», – каже Леся. – Люблю після насичених робочих буднів влаштувати день для себе. Обрала для перегляду цю стрічку й залишилася задоволеною».

Рекомендуємо також добірку Viva! для гарного настрою – 7 найкращих комедій всіх часів.

Фото: постери і кадри з фільмів

Источник материала
loader
loader