Страва, яка стане вашою улюбленою: рецепт запечених баклажанів по-сицилійськи
Страва, яка стане вашою улюбленою: рецепт запечених баклажанів по-сицилійськи

Страва, яка стане вашою улюбленою: рецепт запечених баклажанів по-сицилійськи

Такі баклажани можна подавати до м'яса чи риби. Також їх дуже смачно їсти самостійно.

Рецепт запечених баклажанів по-сицилійськи

  • Час: 45 хвилин
  • Порції: 4

Приготування:

  1. Помиті баклажани розріжте навпіл, надріжте решіткою та посипте сіллю і перцем.
  2. Полийте олією та відправте запікатися в розігріту духовку до 200 градусів на 30 хвилин.
  3. Для соусу обсмажте подрібнений часник та помідори на оливковій олії.
  4. Вийміть запечені баклажани, розімніть серединку виделкою та викладіть соус. Додайте шматочки сиру та посипте оливками.
  5. Запікайте в духовці ще 10 хвилин. Готову страву посипте свіжими листочками зелені.

Сподобався рецепт? Дізнайтеся, як приготувати фантастичну печінку зі сливами.

Источник материала
loader
loader