Трискладний телефон Xiaomi в роботі, чого очікувати?
Трискладний телефон Xiaomi в роботі, чого очікувати?

Трискладний телефон Xiaomi в роботі, чого очікувати?

У найближчі роки телефони, що складаються втричі, можуть стати наступним основним трендом в індустрії смартфонів. У травні на виставці Society for Information Display (SID) 2024 компанія TCL продемонструвала перший у світі функціональний трискладний телефон, хоча він ще не доступний для придбання. Існують припущення, що майбутній трискладний пристрій Huawei, який, як очікується, дебютує в найближчі кілька місяців, може стати першим у світі комерційно доступним трискладним телефоном. Нова розробка показує, що Xiaomi також може випустити смартфон, що складається потрійно, в найближчому майбутньому.

У своєму дописі в Weibo користувач Smart Pikachu згадує, що компанія Xiaomi почала розробку смартфона, який можна скласти втричі (тричі). На жаль, він не поділився жодною інформацією про технічні характеристики пристрою.

Швидше за все, трискладний телефон Xiaomi може бути офіційно представлений у 2025 році. Пристрій, швидше за все, буде оснащений операційною системою HyperOS 2.0, камерою від Leica і флагманським чіпсетом Snapdragon.

Наразі Xiaomi пропонує два типи складних телефонів. Mix Fold 4, який дебютував минулого місяця, є четвертим поколінням горизонтально складаних смартфонів компанії. З іншого боку, Mix Flip, який дебютував разом з Mix Fold 4, є першим телефоном компанії зі складним екраном у стилі фліп.

Згідно з повідомленнями, потрійний телефон Huawei може з’явитися на ринку Китаю вже у вересні. На зображенні вище, на якому генеральний директор Huawei з питань споживчого бізнесу Ю Річард користується ймовірним пристроєм, показано, як він виглядатиме у складеному стані. Припускають, що пристрій матиме систему з двома шарнірами, що дозволяє йому розкладатися і пропонувати величезний екран діагоналлю близько 10 дюймів. Кажуть, що внутрішній екран матиме отвір для камери у верхньому лівому куті.

Пропозиція Huawei, що складається потрійно, буде оснащена власним чіпсетом Kirin. Очікується, що у вересні пристрій буде офіційно представлений разом з іншими продуктами, такими як серія смартфонів Nova 13 та серія розумних годинників Watch GT 5.

Источник материала
loader
loader