Експерти назвали найкращі смартфони для студентів та школярів
Експерти назвали найкращі смартфони для студентів та школярів

Експерти назвали найкращі смартфони для студентів та школярів

Популярне видання про техно Android Central напередодні 1 вересня випустило матеріал із добіркою найкращих телефонів Android для студентів/школярів. Ці гаджети пропонують відмінну продуктивність, гарну батарею, а також захист від води та пилу.

Топ складається в основному з доступних апаратів, оскільки у багатьох учнів немає грошей, щоб дозволити собі останній iPhone або Android-флагман. Наприклад, «найдорожчий» смартфон у добірці обійдеться дешевше за $500.

Google Pixel 8a  – найкращий загалом. У телефону є все, що потрібно: топова оптика, оптимальне залізо і солідна автономність, а коштує він відносно недорого. А оновлюватиметься він аж до 2030 року, коли вийде Android 20.

Samsung Galaxy A35  – найкраще співвідношення ціни та якості. При ціннику дешевше $350 смартфон пропонує оптимальну основну та фронтальну камери, плавний 120-герцевий дисплей, а також має захист від води та пилу за стандартом IP67.

Samsung Galaxy A25  – найкраща батарея. Автономність гаджета забезпечує акумулятор 5000 мАч - він з легкістю живе повний робочий день без підзарядки. Крім того, все гаразд із фотоможливостями – вирішує якісна потрійна камера на 50+8+2 Мп із оптичною стабілізацією на головному модулі. 

OnePlus 12R  – найкраща продуктивність. За неї відповідає екс-флагманський чіп Snapdragon 8 Gen 2, тобто із запуском вимогливих ігор проблем не виникне навіть через кілька років.

OnePlus Nord N30  – найдешевший варіант. При обмеженому бюджеті ви отримуєте тривалий термін служби батареї, великий 6,72 дюймовий дисплей з частотою 120 Гц і 108-мегапіксельний основний сенсор: все те, що люди шукають у бюджетнику.

Moto G Stylus (2024)  – найкращий для нотаток. Оновлена ​​модель отримала бездротову зарядку та оновлений екран, зберігши при цьому основну фішку – вбудований стілус. Такий зараз можна знайти тільки у топових Samsung Galaxy Ultra.

Источник материала
loader
loader