Інноваційний «БУМ» від Тайтен Машинері Україна в рамках щорічної події “Битва Агротитанів”
Інноваційний «БУМ» від Тайтен Машинері Україна в рамках щорічної події “Битва Агротитанів”

Інноваційний «БУМ» від Тайтен Машинері Україна в рамках щорічної події “Битва Агротитанів”

28 серпня був насичений і продуктивний день для команди Тайтен Машинері Україна, яка разом із колегами та друзями взяла участь у щорічній події «Битва Агротитанів» на полях компанії ТОВ «Так Агро».

Ця подія знову зібрала аграріїв з усієї України, і ми були дуже раді представити свої інноваційні рішення для сільського господарства. Як завжди фахівці Тайтен Машинері Україна підготували провідні рішення, які підвищують ефективність господарювання та допомагають українським фермерам автоматизувати процеси.

Img 1037
Img 0953
Img 1030

З-поміж іншого, Тайтен Машинері вперше в Україні представила новинку – американський обприскувач CASE IH Patriot 4350, який викликав чималий інтерес у аграріїв. На нашому стенді ви також могли побачити оновлену модель телескопічного навантажувача CASE IH Farmlift 737, який має вагомі переваги в своєму класі та вже став фаворитом деяких передових підприємств українського агроринку.  

Img 0967
Img 0914

Також ми продемонстрували новинки сезону 2024 в роботі, а саме: ефективну шестиметрову сівалку для смугового посіву BEDNAR MATADOR MO, яка засіяла демонстраційну ділянку пшеницею. Сівалка працює за технологією Strip-Till, що дає змогу посіяти будь-яку культуру, від ріпаку до зернових та широкорядних культур, із одночасним обробітком ґрунту. За рахунок механічного обробітку посівів конструкція агрегату дозволяє мінімізувати гербіциди, що відповідає найновішим агрономічним тенденціям.

Дізнатися більше про агрегат, отримати детальну консультацію чи замовити демонстрацію можна на нашому сайті.

Img 0950
Img 1016

Показала свою ефективно роботу ще одна сезонна новинка, яка є ексклюзивним обладнанням у портфелі Тайтен Машинері – великогабаритний розкидач мінеральних добрив KUHN AXENT. Цей агрегат відмінно працює в тандемі із 210-сильним трактором CASE IH Puma, розкидаючи добрива рівномірно й точно.

На додачу до вищезгаданих новинок ми продемонстрували роботу вже відомого багатьом аграріям високопродуктивного плуга на 9 корпусів – KUHN MULTI-LEADER XT. Ключовою перевагою придбання цього надійного агрегату є подовжений дворічний термін гарантії, що робить його ще більш привабливим інструментом для поціновувачів класичної технології обробітку ґрунту.

Дізнайтеся більше про умови подовженого терміну гарантії, а також запитуйте професійну консультацію нашого фахівця на офіційному веб-сайті titanmachinery.ua.    

Img 0932
250

В статичній зоні Тайтен Машинері відвідувачів пригощали смаколиками та дарували приємні подарунки на знак вдячності за роки плідної співпраці, адже компанія на ринку України вже понад 12 років і за цей період здобула довіру та прихильність багатьох аграріїв з різним банком землі та фермерів з великим і малим поголів’ям худоби.

 Нам дуже приємно, що навіть у найбільш темні та складні для України часи, наші сильні духом аграрії не зупиняються, а навпаки дивляться в бік оновлення та вдосконалюють методи господарювання, техніку, цікавляться інноваційним обладнанням для точного землеробства.

Img 0920
Img 0924

У виставковій зоні Тайтен Машинері були також представлені рішення для автоматичного керування парком техніки на різний смак та бюджет. Ми є офіційним представником обладнання таких всесвітньо-відомих брендів як Raven та Trimble, а також наша новинка, обладнання швецького бренду Sveaverken вже здобула популярність. Sveaverken – доступні комплекти для навігації вашої самохідної техніки, які можна придбати лише у ексклюзивного дилера на ринку України, компанії Тайтен Машинері Україна.

Дізнайтеся більше або запитайте консультацію фахівця за посиланням.

Не менш привабливим та цікавим рішенням для аграріїв сьогодні є дрони-обприскувачі. В цьому напрямку Тайтен Машинері також має передові та найкращі рішення – найпотужніший агро-дрон з чотирма роторами, який одночасно виконує операції з обприскування та внесення добрив.

Вагомою перевагою Тайтен Машинері Україна на конкурентному ринку агро-дронів є висококваліфікована команда сервісних інженерів, які у стислі терміни налаштують та введуть в експлуатацію ваш агрегат і перебувають завжди на зв’язку для надання консультації та всебічної післяпродажної підтримки. Звертайтесь на гарячу лінію за номером 0 800 50 80 80.

Img 0901
Img 1093

В статичному положенні на стенді Тайтен Машинері додатково представила популярні сезонні агрегати від KUHN: ідеальний інструмент для подрібнення рослинних решток, мульчувач моделі RM 610R та розкидач мінеральних добрив AXIS. А також інструмент для ефективної та інноваційної обробки ґрунту BEDNAR SWIFTERDISC XE 10 000.

Команда Тайтен Машинері Україна висловлює щиру подяку організаторам масштабного заходу, які створили надійний майданчик, що дозволяє виробникам та дистриб’юторам ділитися досвідом та презентувати ефективні рішенням аграріям з року в рік. Ми також дякуємо нашим Клієнтам і Партнерам, які завітали до нашого стенду. Продовжує працювати над вдосконаленням українського аграрного сектору і завжди залишається на зв’язку.

До зустрічі на Дні поля АГРО Вінниця, який пройде на полі господарства «Родина В» 4-5 вересня. Запрошуємо вас до нашого стенду А3!



Перегляди: 1
Источник материала
loader
loader