Шість додатків та функцій смартфона для студентів та школярів
Шість додатків та функцій смартфона для студентів та школярів

Шість додатків та функцій смартфона для студентів та школярів

Починається навчальний рік – школярі та студенти повертаються до занять. Щоб полегшити їм життя, ми склали добірку з тематичними програмами та функціями смартфонів: від перекладача до планувальника уроків.

WolframAlpha — відповіді на запитання
Коли WolframAlpha тільки запустився, його назвали Google для учнів, і це максимально точна назва. WolframAlpha шукає відповіді на завдання з математики, фізики, хімії та інших дисциплін. Наприклад, можна згодувати пошукачеві рівняння, а він підкаже, як його вирішувати.

Шість додатків та функцій смартфона для студентів
На відміну від нейромереж, видачу Wolfram Alpha аналізують вчені, тому він не бере відповіді зі стелі. Додаток буде корисним як школярам, ​​так і студентам перших курсів. Однак закликаємо вас не читерити і вирішувати завдання самостійно, лише зрідка звіряючись із WolframAlpha.

“Шкільний Планер” – щоб організуватися
Допомагає створювати розклади, встановлювати нагадування та стежити за виконанням домашніх завдань. Тут легко сортувати завдання з пріоритету та термінів виконання. Незважаючи на назву, додаток стане в нагоді і в університеті, адже планувати навчання студенту не менш важливо, ніж школяру.

Quizlet – допоможе зробити флеш-картки
Як відомо, завдяки шпаргалці зручно запам’ятовувати матеріал: поки її напишеш, вже все вивчиш. Quizlet пропонує робити шпаргалки у вигляді флеш-карток: берете шаблон, вносите в нього дані, а потім проганяєте картку кілька разів. Так можна готуватися до контрольних, заліків та іспитів. Для різноманітності є різні режими, включаючи ігровий – такий варіант сподобається молодшим учням.

Сканер документів – легко оцифрує підручники та будинки
Більшість сучасних смартфонів можуть перекладати фотографії у PDF-файл. Наприклад, камера TECNO CAMON 30 має спеціальний режим, який відразу фотографує в такому форматі. Текст виходить більш читаним та контрастним, а сторінка вирівнюється за потрібними межами. Не доведеться ходити з роздруківками та витрачатися на послуги копіювальних центрів!

DeepL перекладає з однієї мови на іншу
Забудьте про Google Translate, адже DeepL — це точніший і досконаліший перекладач. Завдяки йому ви можете покращити свої роботи іноземними мовами, читати перекладні статті, а також дізнаватися значення рідкісних та сленгових слів.

Окремо відзначимо, що користуватися DeepL зручніше у зв’язці з ноутбуком: навряд чи ви пишете на смартфоні багатосторінкові твори та контрольні.

Источник материала
loader
loader