До застосунку «Мрія» приєдналися перші 40 шкіл
До застосунку «Мрія» приєдналися перші 40 шкіл

До застосунку «Мрія» приєдналися перші 40 шкіл

Президент Володимир Зеленський повідомив, що відсьогодні перші 40 українських шкіл приєдналися до застосунку «Мрія». Загалом на старті, за його словами, додаток має вже 100 тисяч користувачів у різних регіонах України.

Про це, як повідомляється у соцмережі Х, Глава Української держави сповістив у Запоріжжі на спільній пресконференції з Прем’єр-міністром Нідерландів Діком Схоофом, передає Укрінформ.

«Відсьогодні перші 40 шкіл приєдналися до «Мрії». Загалом на старті вже є 100 тисяч користувачів у різних частинах нашої держави, і зокрема тут, у Запоріжжі. Але мають можливість приєднатися всі школи України. Я вдячний усім в команді нашої держави, хто працював заради «Мрії». Як би складно не було, ми захищаємось від ворога, зміцнюємо нашу державу, додаємо Україні можливостей. І ми робимо все, щоб Україна й кожен в Україні дійсно могли реалізувати свою мрію – мрію про мирне, сучасне та вільне життя всієї нашої держави й усіх наших людей. І кожної української дитини», - розповів Володимир Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, 16 лютого Кабінет міністрів ухвалив постанову про запуск освітнього мобільного застосунку «Мрія». Застосунок містить бібліотеку контенту, який потрібен конкретній дитині, інформацію про освітні програми, курси, позашкільні активності, олімпіади, гуртки, а також відеоматеріали. Крім того, в нього можна буде завантажити електронний учнівський квиток «Мрія-ID», який працюватиме так само, як і документи в «Дії».

Фото: Володимир Зеленський

Теги по теме
Владимир Зеленский Школа Образование
Источник материала
loader
loader